Whirlpool AKZM6520IX – un cuptor ce dezvoltă plăcerea de a găti

Whirlpool AKZM6520IX este un cuptor încorporabil numai bun pentru cei ce iubesc tehnologia și își doresc să facă un upgrade de la vechiul aragaz. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2419 lei (verifică preț actualizat), dar zilele trecute am observat că era la promoție, așa că îl poți achiziționa chiar mai ieftin. Prețul nu este unul tocmai mic, dar acest aspect se justifică prin designul produsului și mai ales prin calitățile sale.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

În ceea ce privește designul, Whirlpool întotdeauna a acordat o atenție deosebită acestei părți, iar în cazul de față, avem de-a face cu un cuptor modern și rafinat. Partea frontală este realizată din inox antiamprentă, ceea ce înseamnă că nu vei avea surpriza ca de fiecare dată când îl atingi să îți rămână urmele pe suprafața sa. Sticla neagră, este transparentă, lăsând loc să se poată observa ceea ce se află la interior. În partea superioară se găsește panoul de comandă digital, cu un afișaj de tip LCD sensibil la atingere. Meniul este destul de prietenos și ușor de utilizat.

Poze cu Whirlpool AKZM6520IX

Whirlpool AKZM6520IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cuptorul Whirlpool este un model cu o capacitate destul de generoasă, de 73 l, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A. Fiind dotat cu tehnologia Al șaselea simț, prepararea mâncărurilor va fi mult mai simplă și mai eficientă. Datorită acestei tehnologii, este monitorizată energia absorbită de alimente și se determină temperatura optimă și timpul de preparare necesar. Al șaselea simț presupune că nu este necas să verifici în mod constant dacă mâncarea este gătită sau nu.

Cuptorul dispune de 15 funcții de gătire, astfel încât vei putea prepara perfect orice tip de rețetă îți dorești, fără grija că s-ar putea arde mâncarea. Ceea ce mi se pare interesant la acest model, este faptul că vine echipat cu funcții speciale pentru diferite rețete, cum ar fi : plăcintă, pizza, pește, carne, etc. Practic selectezi ceea ce gătești și cuptorul setează temperatura optimă de preparare și timpul necesar pentru ca rețeta să fie perfect preparată.

La capitolul funcții, cuptorul dispune și de autocurățare pirolitică, pe care o vei putea utiliza de maxim 2 ori pe an, cu un maxim de eficiență și un efort minim. Interiorul cuptorului se încălzește la 500 °C , arzându-se în felul acesta toate urmele de grăsime și de mâncare. Odată ce programul s-a încheiat, se așteaptă răcirea sa, iar tu nu trebuie decât să ștergi resturile din cuptor cu o lavetă umedă.

Ca și accesorii, acesta beneficiază de 2 grătare și o tavă de coacere. Ai posibilitatea să prepari mai multe tipuri de mâncare în mod simultan, până la 3 feluri diferite, fără ca gusturile și aromele să se amestece, iar acest lucru este posibil datorită funcției Cook 3, ce asigură cele mai bune rezultate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • antiamprentă,
  • capacitate mare de gătire
  • autocurățare pirolitică,
  • al 6-lea simț

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Performanțe - 9.7
Ușurință în utilizare - 9.7

9.8

O alegere eficientă

Whirlpool AKZM6520IX este un cuptor electric încorporabil cu o capacitate destul de generoasă, ce îți permite să prepari până la 3 tipuri de mâncăruri.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.