Whirlpool AKZM 794 IX – cuptorul electric la pachet cu o plită

Dacă îți dorești o bucătărie modernă și vrei să schimbi aparatura pentru gătit, probabil te gândești să alegi varianta încorporabilelor. Spre deosebire de aragazul clasic, acestea oferă o eficiență mult mai mare, fiind în același timp foarte elegante. Whirlpool AKZM 794 IX este un cuptor electric atractiv și atunci când îl privești singur, dar oferta din momentul actual îl face cu atât mai atractiv, prin adăugarea plitei electrice Whirlpool GMA7522IX la un preț special. Prețul pentru cuptorul electric însoțit de plita electrică este de aproximativ 2749 lei (verifică preț actualizat). Oferta este una foarte avantajoasă, în acest preț fiind incluse două dispozitive performante și elegante pentru gătit. Cuptorul beneficiază de dotări dintre cele mai performante, are o capacitate mare și un consum redus, în timp ce plita este și ea destul de mare și oferă un control comod.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco și Altex.

Designul cuptorului este alcătuit din inox, fiind elegant, rezistent și în același timp ușor de întreținut, datorită stratului anti amprentă. Cuptorul se remarcă printr-o interfaţă simplu de utilizat, dotată cu doar patru butoane și un ecran LED. Aparatul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, putând fi încadrat ușor în mobilierul de bucătărie.

Poze cu cuptorul încorporabil

Whirlpool AKZM 794 IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de 67 de litri face modelul potrivit chiar și pentru familiile numeroase, fiind posibilă gătirea concomitentă a mai multor preparate și desfășurarea unor programe mai puține. Datorită funcției Cook3 vei putea găti până la 3 feluri diferite de mâncare în același timp. Interiorul este iluminat. Modelul este dotat cu grătar combi și rotisor. Sunt disponibile în total 15 funcții de coacere.

La baza acestora se află tehnologia Al Șaselea Simț. Aceasta asigură o preparare optimă și reglează automat setările. Tehnologia monitorizează energia absorbită de alimente, putând determina timpul și temperatura necesare coacerii.

Monitorizarea continuă și pe parcursul programului de coacere, tehnologia putând sesiza schimbările de căldură datorate deschiderii ușii și restabilind valorile optime. În același timp, aceasta oferă feedback pe ecranul LED, fără a mai fi nevoie să verificați periodic starea mâncării.

Apoi, cuptorul este dotat cu un sistem puternic de convecție, care nu mai face necesară preîncălzirea. Este economisit astfel până la 25% din timpul de coacere și 20% din energie. Este disponibilă și o funcție de menținere a căldurii, astfel încât mâncarea să rămână caldă atât cât îți dorești, până la sosirea copiilor de la școală, ori a musafirilor.

Nu în ultimul rând, aparatul dispune de un sistem automat de curățare, prin piroliză. Aceasta permite curățarea prin ardere la 500 de grade a depunerilor din cuptor. După răcire interiorul poate fi curățat cu o simplă cârpă.

Pentru siguranța copiilor poți activa sistemul de blocare a accesului. Cuptorul vine însoțit de o tavă. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având un consum redus de curent electric. Consumul de energie este de 1 kwh pe oră. Puterea este de 2450 W.

Plita Whirlpool GMA7522IX care însoțește cuptorul este alcătuită și ea din inox, urmând același stil elegant. Plita funcționează pe gaz și are și aprindere electrică. Sunt disponibile cinci arzătoare de diferite dimensiuni, iar grătarele sunt din fontă. Butoanele de control sunt plasate frontal, la îndemână.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • LED,
  • autocurățare pirolitică

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Performanțe - 9.1
Ușurință în utilizare - 9.2

9.2

O alegere înțeleaptă

Whirlpool AKZM 794 IX este un cuptor electric ce îți scurtează timpul de gătit, care totodată poate fi întreținut destul de ușor.

Vezi detalii
User Rating: 0.78 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.