Whirlpool AKZM 6610 IXL – cuptorul cu design modern

Până acum câțiva ani, nimeni nu s-ar fi gândit că bucătăria poate avea un aspect atât de modern, încorporând aparate electrice. Acestea au evoluat destul de mult, ajungând ca încetul cu încetul să ia locul sistemelor clasice de gătit. Whirlpool AKZM 6610 IXL este un cuptor foarte modern, care atrage atenția atât la nivelul designului, cât și la nivel tehnic. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1738 lei (verifică preț actualizat). Ratele încep din jurul sumei de 60 de lei. Având în vedere varietatea de funcții de coarcere disponibile, capacitatea foarte mare de gătire și calitatea designului, prețul este unul potrivit.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Aspectul cuptorului este alcătuit în totalitate din inox, acest lucru fiind util pentru curățare și întreținere. Designul iXelium este prevăzut cu nanotehnologie, aducând aceste aspecte la un alt nivel. Suprafața aparatului respinge apa și reținerea reziduurilor și permite curățarea simplă, doar cu buretele. Nanotehnologia face, în același timp, aparatul foarte ușor. Ușa este prevăzută cu 3 straturi de sticlă, oferind protecție împotriva încălzirii exterioare. Aceasta este dotată cu un sistem soft-closing care permite o închidere ușoară și silențioasă. Designul este caracterizat de notele minimaliste. Panoul de control este foarte animat, fiind prevăzut cu un ecran LCD și butoane de tip push-up. Dimensiunile sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm.

Poze cu cuptorul încorporabil

Whirlpool AKZM 6610 IXL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea cuptorului este de 73 de litri, fiind una dintre cele mai mari de pe piață. Vei putea să gătești fără probleme mai multe preparate în același timp, iar aparatul va face față cu brio perioadelor de sărbători. Drept accesorii sunt oferite o tavă de coacere și două grătare. Interiorul este prevăzut cu ghidaje telescopice. Interiorul este iluminat, așa că vei avea o vizibilitate foarte bună asupra preparatelor, fără a mai fi nevoie să deschizi ușa.

Cuptorul oferă un număr impresionant de 15 funcții de coacere, oferind control complet asupra procesului de preparare. Printre funcții se numără una specială pentru pizza sau pâine, una pentru decongelare și una pentru gătirea bucăților mari de carne. Aceasta din urmă, numită funcția Maxi Cooking, folosește în principal elementul de încălzire de pe plafon, făcând alimentele mult mai crocante. Funcția Grill este utilă pentru preparatele de tip grătar, iar cea pentru încălzirea rapidă este ideală pentru momentele în care vrei să se ajungă la o temperatură ridicată într-un timp foarte scurt. Per ansamblu, vei putea controla în detaliu procesul de coacere, eliminând riscul ca rețetele tale să fie distruse la final de modul de gătire.

Este disponibilă și funcția de programare, așa că vei putea găti exact în timpul pe care îl ai la dispoziție.

În ceea ce privește consumul de energie, aparatul se încadrează în clasa de eficiență A-20%, fiind unul destul de economic. Facturile nu vor fi deloc înfricoșătoare și se vor dovedi oricum, în timp, mai mici decât cele pentru gaz. Puterea este de 2600 W.

Pentru protecția celor mici este disponibilă o funcție de blocare a accesului asupra panoului de control. Curățarea interioară se face automat, fiind necesară simpla ștergere cu un burete umed.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj LCD,
  • eficiență energetică A++,
  • blocare acces copii,

Contra

  • nu are sistem de autocurățare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 9.5

9.2

O alegere eficientă

Whirlpool AKZM 6610 IXL este un cuptor electric cu un design spectaculos, ce te va ajuta să gătești repede și bine de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: 3.8 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.