Whirlpool AKZM 6570 IXL – cuptorul multifuncțional atractiv

Cuptorul reprezintă un aparat de bază în bucătărie, cu cât mai multe funcții disponibile, cu atât mai util și mai atractiv. Whirlpool AKZM 6570 IXL este un model dotat cu dotări performante care îi oferă o funcționalitate excelentă. Cuptorul electric Whirlpool poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2399 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 60 de lei. Modelul se remarcă prin funcțiile numeroase, capacitatea mare de gătit, curățarea automată prin piroliză și designul modern de calitate superioară. Așadar, cuptorulpoate fi considerat un real ajutor în bucătărie, asigurându-se de faptul că preparatele tale sunt coapte uniform, exact așa cum presupun rețetele. Chiar dacă puțin mare mare în primă fază, investiția este una economică pe termen lung.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul cuptorului atrage încă de la prima vedere. În primul rând, acesta este alcătuit în totalitate din inox. Designul iXelium are la bază nanotehnologia care oferă posibilitatea curățării mult mai ușoare. Astfel, suprafața aparatului respinge apa și reținerea reziduurilor și va putea fi curățată doar prin trecerea unui burete peste ea. Se remarcă apoi panoul de control ultra modern, prevăzut cu ecran LCD de mari dimensiuni și butoane de tip push-up. Controlul se face foarte ușor, prin funcții intuitive. Afișajul oferă informații utile despre stadiul programelor de coacere. Ușa este prevăzută cu 3 straturi de sticlă, oferind protecție împotriva încălzirii exterioare și se închide ușor și silențios datorită unui sistem special soft-closing. Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, acesta fiind perfect încorporabil.

Poze cu cuptorul încorporabil

Whirlpool AKZM 6570 IXL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea cuptorului este de 73 de litri, fiind mai mult decât generoasă. Modelul este potrivit pentru familiile mai mari.  Vei primi drept accesorii o tavă de coacere și două grătare. Interiorul este prevăzut cu ghidaje telescopice.

În ceea ce privește coacerea, vei avea la dispoziție un număr impresionant de 15 funcții de coacere. Cuptorul este pregătit pentru orice situație de gătit, fiind un real ajutor în bucătărie. Printre funcțiile sale se numără una specială pentru pizza sau pâine, una pentru decongelare sau una pentru menținerea caldă a preparatelor. Poți alege și între folosirea încălzirii superioare sau inferioare. Funcția Maxi Cooking folosește în principal elementul de încălzire de pe plafon, făcând alimentele mult mai crocante. Este disponibilă și funcția de programare, așa că vei putea găti exact așa cum spune rețeta și în timpul pe care îl ai la dispoziție. Controlând temperatura și timpul vei avea rezultate exacte, fără a mai exista riscul ca preparatele să fie arse sau necoapte în interior.

Termostatul este dotat cu o siguranță. Pentru protecția celor mici este disponibilă o funcție de blocare a accesului asupra panoului de control.

Curățarea interiorului se face automat, cu ajutorul unui sistem de piroliză. Acesta curăță reziduurile și depunerile prin ardere la 500 de grade. Sistemul îndepărtează eficient și mirosurile. Nu rămâne decât să ștergi suprafața cu un burete obișnuit.

În ceea ce privește consumul de energie, aparatul se încadrează în clasa de eficiență A-20%.  Consumul pentru un program standard este de 0.91 kwh. Modelul are o putere de 2600 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj LCD,
  • eficiență energetică A++,
  • autocurățare pirolitică

Contra

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Performanțe - 9.4
Ușurință în utilizare - 9.6

9.5

O alegere eficientă

Whirlpool AKZM 6570 IXL este un cuptor încorporabil extrem de elegant, cu o serie de funcții ce te vor ajuta să gătești mult mai repede și mult mai eficient.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.