Whirlpool AKZ 562 IX – cuptorul cu funcții performante

Dacă ai nevoie de un cuptor electric care să completeze sistemul de gătit încorporabil, modelul Whirlpool AKZ 562 IX îți va oferi o întreagă serie de dotări care să ia treburi de asupra ta și să îți ofere mai mult timp pentru familie. Cuptorul Whirlpool poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 54 de lei. Punctele forte principale ale cuptorului sunt funcțiile numeroase și variate, designul de calitate și sistemul automat de curățare prin piroliză. Punctul ceva mai slab este reprezentat de încadrarea în doar clasa de eficiență energetică A. Cu toate acestea, modelul este mult mai economic decât unul clasic pe gaz. Cuptorul este potrivit pentru cei care își doresc un aparat de gătit care să ofere control perfect asupra coacerii și în același timp multe funcții automate.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Cuptorul are un design modern, fiind alcătuit în totalitate din inox. Suprafața este dotată cu un strat antiamprentă, așa că este cu atât mai ușor de întreținut. Ușa este alcătuită din sticlă în trei straturi, oferind o protecție excelentă împotriva încălzirii în exces. Astfel, aceasta va putea fi deschisă sau atinsă fără niciun risc de frigere a mâinilor. Se remarcă panoul de control prevăzut cu un ecran LCD, funcții touch și butoane de tip push-up. Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, acesta fiind perfect încoporabil în mobila de bucătărie. Vei primi drept accesorii trei tăvi.

Poze cu cuptorul încorporabil

 

Whirlpool AKZ 562 IXMai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de coacere este de 65 de litri, fiind perfectă pentru o familie. Interiorul este iluminat, așa că oferă o vizibilitate foarte bună asupra preparatelor.

Cuptorul îți pune la dispoziție 13 funcții de coacere, fiind de real ajutor în bucătărie. Printre funcții se numără una pentru patiserie, una pentru pizza, una pentru decongelare, una pentru grill sau una pentru menținerea caldă a preparatelor. În același timp, vei putea alege între încălzirea individuală a suprafeței superioare sau celei inferioare. Funcția Turbo Grill asigură rumenirea mai rapidă și mai eficientă a preparatelor de mari dimensiuni, fiind perfectă pentru prăjirea pe grătar a feliilor groase de carne. Încălzirea se face prin intermediul unui ventilator cu aer cald.

Cuptorul electric oferă control complet asupra temperaturii și timpului de preparare, maximizând randamentul. Vei putea astfel să setezi cuptorul și să îți vezi de treabă, fără a mai fi necesar să păzești preparatele pentru a nu se arde sau a verifica periodic dacă sunt gata.

Pentru protecția copiilor este disponibilă o funcție de blocare a accesului asupra panoului de control.

Întreținerea unui spațiu curat reprezintă o prioritate în orice bucătărie. Dacă în cazul sistemelor clasice de gătit pe gaz, curățarea poate fi destul de problematică și neplăcută, în cazul de față aceasta se realizează automat. Nu mai este nevoie de soluții speciale sau bureți abrazivi. Curățarea se realizează prin piroliză, la temperatura de 500 de grade. Depunerile și reziduurile sunt arse, iar după răcirea cuptorului suprafața se șterge cu o cârpă sau un burete obișnuit.   Cenușa și mirosurile sunt eliminate printr-un catalizator.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, fiind unul obișnuit. Puterea este de 2400 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj LCD,
  • eficiență energetică A,
  • autocurățare pirolitică

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 8.5
Ușurință în utilizare - 8.3

8.6

O alegere eficientă

Whirlpool AKZ 562 IX este un cuptor electric destul de modern, ce te va ajuta să gătești mâncăruri delicioase de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: 2.55 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.