Whirlpool AKPM 6580 IXL – cuptorul încorporabil electric

Sistemele pentru gătit electrice devin din ce în ce mai populare, acest lucru datorându-se controlului ridicat asupra gătirii și economiei la facturi. Whirlpool AKPM 6580 IXL este un cuptor încorporabil electric foarte atractiv. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat). Ratele încep din jurul sumei de 50 de lei. Modelul are un preț destul de avantajos pentru dotările de care dispune. Punctele sale forte sunt capacitatea mare de gătit care îl recomandă pentru familiile mari, funcțiile eficiente de coacere și consumul redus. Așadar, acesta va putea înlocui cu succes vechiul cuptor de la aragaz și vei simți imediat diferența de calitate din procesul de coacere. Preparatele tale vor fi gătite mereu la un nivel optim, fără a te mai confrunta vreodată cu mâncăruri arse sau coapte prea puțin.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul acestuia este unul minimalist, adăugând o notă de eleganță în orice bucătărie. Cuptorul este alcătuit din inox, fiind în același timp ușor de întreținut, dar și rezistent. Pentru o setare ușoară, panoul de control este prevăzut cu butoane de tip push-up. Acestea sunt în număr de trei, lucurile fiind destul de simple. Datorită ușii prevăzute cu geam, vei avea o vizibilitate bună asupra interiorului. Aparatul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, fiind perfect încorporabil și putând fi plasat atât într-un corp inferior din mobila de bucătărie, cât și într-un spațiu superior din cadrul acesteia, deasupra blatului.

Poze cu cuptorul încorporabil

Whirlpool AKPM 6580 IXL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cuptorul are o capacitate de 75 de litri, fiind unul dintre cele mai generoase modele. Vei putea găti o cantitate mare de preparate, economisind timp. Sunt disponibile în total 8 funcții de coacere.

Tehnologia Whirlpool cu Al Șaselea Simț asigură o coacere de calitate, astfel încât preparatele să fie mereu coapte uniform, atât la exterior, cât și la interior. Termostatul este dotat cu o siguranță. Cuptorul vine însoțit de o tavă foarte utilă.

Printre funcțiile de coacere se numără cele Grill și Turbo Grill. Funcţia grill este prevăzută cu un grătar  poziționat în partea de sus a cavității cuptorului. Funcția permite prăjirea pe grătar și gratinarea preparatelor precum carnea, peștele și legumele. Funcția Turbo Grill permite gătirea mai rapidă, datorită activării suplimentare a ventilatorului alături de grătar. Aceasta este potrivită pentru prăjirea bucăților mari de carne. Sunt disponibile, în același timp, și funcții pentru decongelare și menținerea la cald a preparatelor. Nu în ultimul rând, vei găsi funcția de timer, putând programa cuptorul să pornească la o anumită oră sau să coacă pentru un anumit interval.

Sistemul de curățare este automat și se realizează prin cataliză. Interiorul este prevăzut cu pereți catalitici care permit absorbirea completă a reziduurilor la temperaturi înalte. Pentru protecția copiilor există un sistem de blocare a accesului.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce se dovedește a fi foarte eficient, întrucât va fi folosit destul de des. Cuptorul are un consum redus de curent electric. Pe termen lung, acest tip de sistem pentru gătit se dovedește a fi mult mai economic decât cel clasic, la aragaz. Facturile electrice sunt mult mai mici decât cele de gaz.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+
  • afișaj LCD,
  • blocare acces copii,
  • control touch

Contra

  • nu are funcție de autocurățare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Performanțe - 9
Ușurință în utilizare - 9.1

9.1

O alegere eficientă

Whirlpool AKPM 6580 IXL este un cuptor încorporabil cu un design spectaculos, ce te ajută să gătești rețete delicioase, cât ai zice pește.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.