Whirlpool AKP255JA – cuptor electric cu design rustic

Dacă vă doriţi să vă întoarceţi la tradiţiile populare, dar fără să renunţaţi la toate beneficiile tehnologiei moderne, una dintre cele mai bune soluţii pe care le puteţi găsi este achiziţionarea unui cuptor rustic. Acestea îmbină un design deosebit, care aduce aminte de modelele pe care le utilizau bunicii noştri şi o funcţionalitate extrem de ridicată. Whirlpool AKP255JA este un cuptor electric de calitate premium, unul binevenit în absolut orice bucătărie care îl poate primi. Este alegerea ideală pentru cei care îşi doresc aparate încorporabile, iar aspectul său rustic îi oferă originalitate şi îl face să iasă în evidenţă. Nu doar atât însă, acest cuptor coace foarte bine şi are 8 setări diferite pentru preparate cât mai diverse. Dincolo de aspect, este un aparat modern, personalizat, cu un preț de aproximativ 1599 lei(verifică preț actualizat), pe care nu oricine şi l-ar putea permite. Totuşi, calitatea lui merită cheltuiala.

Astfel de modele există şi pentru bucătăriile încorporabile, aşa cum este şi cazul lui cuptorului Whirlpool, un model care, dincolo de faptul că face parte din oferta celui mai mare producător de electrocasnice din lume, oferă şi suficient de multe motive pentru fi o achiziţie foarte bună.

Poze cu cuptorul încorporabil

Whirlpool AKP255JA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere vizual, cuptorul păstrează trăsăturile unuia tradiţional, rustic, având o uşă destul de mare din sticlă şi un control mecanic cu trei butoane (unul pentru a selecta programul de gătit, unul pentru temperatură şi unul pentru timp). Aparatul este de culoare crem aşa că cel mai bine ar fi să îl cumpăraţi pentru o bucătărie asortată. Din păcate, numele fiecărui buton nu este scris în română. Schema de control este extrem de simplă şi intuitivă, dar acest fapt strică totuşi din imaginea mai tradiţională pe care cuptorul ar oferi-o bucătăriei.

Aşa cum sunt majoritatea cuptoarelor încorporabile, şi acest este unul electric, clasa de eficienţă energetică fiind A, cea mai performantă. În timpul unei utilizări continui, de o oră, acesta consumă 1.1 kW, o valoare acceptabilă pentru beneficiile sale.

Cât priveşte capacitatea, cuptorul are nu mai puţin de 60 de litri, în el putând fi gătite o gamă foarte variată de preparate, pentru întreaga familie sau chiar pentru mici petreceri organizate acasă. Iar oaspeţii şi rudele vor fi cu siguranţă încântaţi, întrucât acest model de la Whirlpool are 8 programe de gătit, pentru alimente diverse precum fripturi, prăjituri, foietaje, etc. În plus, are şi grill rabatabil, dar şi timer, astfel nefiind nevoie să se supravegheze prepararea mâncărurilor.

Şi din punctul de vedere al accesoriilor şi dotărilor, cuptorul se prezintă destul de bine, având iluminare interioară şi o tavă de coacere destul de încăpătoare, în care se pot găti fără probleme preparate destul de diverse.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Aspectul tradiţional oferă multă personalitate oricării bucătării
  • Este un aparat încorporabil
  • Are 8 programe de coacere şi grill, ceea ce oferă o mare diversitate
  • Are tavă de coacere
  • Clasa energetică este A, cea mai bună pentru un cuptor electric

Contra

  • nu are curățare pirolitică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 9.4

9

Pentru bucătăriile rustice

Whirlpool AKP255JA este un cuptor încorporabil rustic, ce se va potrivi unei bucătării vintage, ce nu se demodează odată cu trecerea timpului.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.