Whirlpool AKM 226 IX și Whirlpool AKP135IX/05 – pachet încorporabil

Te gândești să îți renovezi bucătăria și vrei să valorifici fiecare centimentru al ei? Ei bine cu siguranță electrocasnicele încorporabile au un astfel de rol și nu numai. Pe lângă acest aspect te vei putea bucura de un aer modern și interesant, ce cu siguranță te va încânta. Plita și cuptorul încorporabil au devenit în ultimii ani tot mai agreate de români, și nu doar pentru aspectul lor, ci și pentru eficiență. Astăzi vom discuta despre pachetul încorporabil Whirlpool AKM 226 IX și Whirlpool AKP135IX/05, ce are un preț de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat), un preț comparabil cu un aragaz obișnuit.

Din punct de vedere al designului, producătorul oferă un pachet de electrocasnice din inox, ce se va încadra perfect într-o mobilă modernă, elegantă, indiferent de culoarea ei. Față de un aragaz, de care ar trebui să aveți grijă să nu îl montați prea aproape de mobila de bucătărie, ca nu cumva să o deterioreze, eu consider că sunt mult mai practice pachetele încorporabile în acest caz. În felul acesta nu vă veți mai face griji că nu o să vă încapă aragazul în colțul dorit, sau că aranjarea lui împreună cu mabila va da un aspect înghesuit bucătăriei. Aveți ocazia să optimizați fiecare colțisor. La o primă vedere par destul de ușor de folosit, astfel că nu veți avea bătăi de cap legate de faptul că sunt mai greu de folosit decât un aragaz obișnuit.

Poze cu plita încorporabilă Whirlpool AKM 226 IX și cuptorul încorporabil Whirlpool AKP135IX/05

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă pe partea de design producătorul impresionează prin bun gust și rafinament, nici pe partea tehnică nu se lasă mai prejos, astfel că vom avea o plită cu aprindere electrică, și un cuptor încorporabil electric, cu o capacitate de 56 L, ceea ce înseamnă suficient spațiu pentru a pregăti mai multe preparate simultan, fără a vă confrunta cu problema că s-a putea arde vre-un preparat.

Nu a fost nicicând mai ușor să gătești. Mâncarea se va prepara uniform, ceea ce înseamnă că ați scăpat de problema ca într-un anumit colț preparatul să fie prea făcut, iar în cealaltă parte să fie nefăcut. Puteți să vă vedeți liniștiți de alte probleme în timp ce se prepară mâncarea sau prăjitura pentru cei dragi. Folosiți timer-ul și setați temperatura potrivită, iar în momentul când veți reveni în bucătărie veți avea preparatul perfect realizat.

Potrivit testelor la care a fost supus, cutorul electric Whirlpool se încadrează în clasa de eficiență energetică A, ceea ce înseamnă rezultate excelente, cu un consum mic de energie( 0,99 kW/h), și în același timp și o factură mică la curent. Deține și un grill cu o suprafață destul de mare, pentru amatorii de pui preparat în acest fel. În ceea ce privește funcțiile și preogramele, cuptorul Whirlpool, se poate lăuda cu un sistem de ușă rece, și încălzire inferioară. De acum nu vă rămâne decât să începeți să testați cât mai multe rețete ce nu v-au ieșit din cauza vechiului cuptor. Cu siguranță vor fi apreciate de cei dragi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • afișaj LED,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Whirlpool AKM 226 IX și Whirlpool AKP135IX/05 reprezintă pachetul de încorporabile perfect pentru orice bucătărie modernă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.