Whirlpool ADG 301 – Mașină de spălat vase

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 8
Design - 8.1
Eficiență energetică - 8.3

8.1

O alegere eficientă

Mașina de spălat vase Whirlpool ADG 301 are un consum redus de energie și se integrează perfect chiar și într-o bucătărie micuță

Vezi în magazin
User Rating: 3.36 ( 7 votes)

Fie că ești o persoană extrem de ocupată, fie că te-ai săturat pur și simplu să speli vasele de atâtea ori pe zi, mașina de spălat încorporabilă Whirlpool ADG 301 ar putea fi alegerea potrivită pentru nevoile tale. O poți găsi în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 1449 lei(verifică preț actualizat), dar cu puțin noroc o poți prinde la preț redus.

Mașina de spalat vase poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex .

Față de un model clasic, aceasta poate fi integrată în mobila de bucătărie, astfel încât nici nu i se observă prezența. Este mică și compactă, ceea ce înseamnă că se va potrivi perfect chiar și într-o bucătărie de mici dimensiuni. Panoul de comandă se află pe marginea superioară a ușii și încorporează butoanele necesare pentru a face selecțiile potrivite, dar și un display de tip LED, ce afișează timpul rămas până la finalul ciclului de spălare. Are două coșuri pentru așezarea vaselor, unul dintre ele este reglabil pe înălțime, funcție utilă pentru vasele de mari dimensiuni.

 

Poze cu Whirlpool ADG 301

Whirlpool ADG 301

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare a mașinii de spălat vase este de 10 seturi. Un set conține: o farfurie adâncă, una întinsă, una pentru desert, un pahar, o cană și un set complet de tacâmuri. Prin urmare modelul Whirlpool este ideal atât pentru o familie în care se gătește mult, cât și pentru amatorii de mici party-uri. Totuși, nu este necesar să aștepți de fiecare dată ca mașina de spălat să fie plină pentru a o pune la treabă. Opțiunea de încărcare la jumătate îți permite să speli chiar și o cantitate mai mică de vase.

Whirlpool ADG 301 se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum anual  de energie de 237 kW. Nici consumul de apă nu este de speriat, ajunge la 2800 l/an. Doar 10 l se consumă per ciclu de spălare standard, adică mult mai puțin decât în cazul spălării vaselor manual.

Are un număr de 6 programe de spălare, suficiente încât să curețe orice tip de vas, indiferent de gradul de murdărie. De exemplu pentru paharele delicate, beneficiază de un program special, care le curăță și le usucă fără pete.

Programarea întârziată este opțiunea ideală pentru a seta ora la care dorești să înceapă ciclul de spălare. Dacă te grăbești să pleci de acasă, ar fi bine să găsești vasele spălate la întoarcere, numai bune de așezat în dulap. În felul acesta îți vei putea vedea liniștit de alte activități.

Mașina de spălat vase Whirlpool poate fi utilizată chiar și atunci când vrei să te odihnești și asta deoarece este extrem de silențioasă. Atinge un nivel de zgomot de numai 49 dB, producând un zgomot cu cel similar dintr-o bibliotecă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+
  • Silențioasă
  • Consumul de apă este mic
  • Programare întârziată

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Un comentariu

  1. Am achiziționat acest model de mașina de spălat , dar după ce o conectez la curent , scoate un zgomot ( bzzz ) ..
    Este normal ?
    Menționez ca nu pornesc programul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.