Whirlpool ADG 201 – o mașină de spălat vase pentru buzunare ”mici”

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 8.6
Design - 8.8
Eficiență energetică - 9.1

8.8

O alegere optimă!

Whirlpool ADG 201 este o mașină de spălat vase încorporabilă, ce ocupă puțin spațiu și își face treaba destul de bine. O poți achiziționa la un preț decent.

Vezi în magazin
User Rating: 3.12 ( 4 votes)

Whirlpool ADG 201 este o mașină de spălat vase eficientă, potrivită pentru cei cu un buget mediu, ce își doresc să consume timpul într-un mod mult mai constructiv și mai plăcut, decât cu mâinile în vasele murdare din chiuvetă. Modelul poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1349 lei(verifică preț actualizat)sau poate fi achiziționat în rate lunare de 69 lei.

Modelul Whirlpool poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.ro

Poze cu Whirlpool ADG 201

Whirlpool ADG 201

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina este complet încorporabilă, ceea ce înseamnă că o vei putea integra perfect în mobila de bucătărie. Nimeni nu va ști că după una din ușile mobilei se ascunde ajutorul tău de nădejde. Modelul Hotpoint este micuț și compact, astfel că se încadrează perfect chiar și într-un spațiu nu foarte generos. Are o lățime de numai 45 cm, dar cu toate acestea capacitatea de încărcare este destul de generoasă. Pe latura superioară a ușii, se regăsește panoul de control, dotat cu un afișaj de tip LED și două butoane, unul de Pornire/Oprire și unul pentru programe. Prin urmare te vei familiariza destul de repede cu modul de utilizare. Vine echipată cu două coșuri, potrivite atât pentru vasele de dimensiuni mari, cât și pentru cele de mici dimensiuni.

Capacitatea de încărcare de 10 seturi de vase, este suficient de generoasă, încât mașina de spălat să fie potrivită chiar și pentru familiile numeroase sau pentru cei ce obișnuiesc să organizeze mici reuniuni de familie. Un set de vase cuprinde o farfurie întinsă, o farfurie adâncă, o farfurie pentru desert, o cană, un pahar și un set de tacâmuri(lingură, furculiță, cuțit și linguriță).

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 237 kW. Consumul anual de apă este de 2800 l, iar per ciclu de spălare ajunge la 10 l, mult mai mic față de cât s-ar consuma în cazul în care s-ar spăla vasele manual. Pe deasupra avantajul unei mașini de spălat vase este acela că usucă vasele fără pete.

Cele 6 programe de spălare sunt suficiente încât să poți spăla în mod eficient atât vase delicate, precum paharele, cât și vasele cu un grad mare de murdărie.

Este un model destul de silențios, atinge un nivel de zgomot de numai 51 dB, ceea ce îți va permite să citești sau să te odihnești în timp ce vasele tale sunt spălate, fără a fi deranjat în vreun fel.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+
  • Silențioasă
  • Consumul de apă este mic
  • Preț accesibil,

Contra:

  • Programul pentru oale/tigai nu este extraordinar

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.