Viessmann Vitoclima 300-S/HE – un aparat de aer condiționat Multisplit

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.9
Eficiență răcire/încălzire - 8.8
Nivel de zgomot - 8.5

8.7

O alegere inspirată

Viessmann Vitoclima 300-S/HE este un aparat de aer condiționat multisplit, ce este disponibil în două variante.

Vezi în magazin
User Rating: 2.18 ( 12 votes)

Indiferent că tocmai te-ai mutat sau pur și simplu te-ai săturat de căldura toridă din timpul verii, aparatul de aer condiționat poate fi o soluție potrivită pentru a-ți crea condițiile optime în propria locuință. Chiar și pentru birou reprezintă o soluție indicată, ce îți asigură temperatura potrivită pentru ca activitatea de zi cu zi să fie una cât mai eficientă și mai productivă. De aceea am ales astăzi să discutăm despre aparatul de aer condiționat Multisplit Viessmann Vitoclima 300-S/HE. Este disponibil în două variante:

  • Multisplit 9000 + 12000 BTU/h – Viessmann Vitoclima 300-S/HE, O2F3050M0 / WF3028M0 + WF3035M0,  la un preț de aproximativ 6480 lei (verifică preț actualizat).
  • Multisplit 2 x 9000 BTU/h – Viessmann Vitoclima 300-S/HE, O2F3050M0 / 2 x WF3028M0, la un preț de aproximativ 6643 lei(verifică preț actualizat).

Cele două modele sunt identice. Nu diferă decât puterea de răcire a uneia dintre unitățile interioare și prețul. Mai exact prima variantă este potrivită pentru două camere cu suprafețe ușor diferite, în timp ce varianta a doua se potrivește pentru două camere cu suprafețe similare.

Designul aparatelor este unul plăcut, simplist, dar elegant. Sunt accesorizate cu un display de tip LED, ce afișează temperatura din cameră. Unitatea interioară are aceleași dimensiuni pentru fiecare model în parte: 770 x 283 x 201 mm, mult mai mici față de alte AC-uri cu specificații similare.

Poze cu Viessmann Vitoclima 300-S/HE

Viessmann Vitoclima 300-S/HE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sistemul Multi-split al aparatelor de climatizare, oferă posibilitatea conectării mai multor unități interne la aceeași unitate externă.

Așa cum spuneam mai sus, prima variantă a AC-urilor Viessmann, include două unități interne, una cu 9000 BTU(potrivit pentru a face față unei suprafețe cuprinsă între 18 – 25 mp) și ce-a de-a doua cu 12000 BTU(potrivit pentru o suprafață de 24 – 35 mp). Cea de-a doua variantă include două unități interne de 9000 mp.

Modelele se încadrează în clasa de energie răcire A, cu o putere consumată la răcire de 1550 W și 1540 W pentru încălzire.

Aparatul de aer condiționat vine echipat cu un filtru pentru praf(împiedică dezvoltarea alergenilor și a bacteriilor) și are funcția de autocurățare automată, ce ajută la uscarea condensului după fiecare utilizare, împiedicând formarea mucegaiului.

Dispune de funcțiile cele mai importante, și anume: Încălzire, Dezumidificare, funcția Turbo(pentru o răcire rapidă), Night Mode(funcționare silențioasă, ce asigură un somn liniștit și odihnitor) și Stand-By(pentru un consum minim de energie).

Este destul de silențios, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat chiar și în cazul prezenței unui bebeluș în cameră. Atinge între 34 dB și 51dB.

Kit-ul de instalare nu este inclus în preț, dar poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa de energie A (răcire)
  • Multi-Split
  • Silențios

Contra:

  • Prețul

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Un comentariu

  1. Eu am varianta 9000 si 12000 BTU si sunt foarte multumit de alegerea facuta. Ideea cu o singura unitate externa mi se pare geniala. Este foarte silentios, nu se aude aproape deloc pe modul de noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat