Ultrabook Lenovo IdeaPad S510 FLEX

Apărute de ceva vreme pe piaţă, ultrabookurile câştigă tot mai mult teren, în detrimentul laptopurilor, şi asta datorită portabilităţii lor, dar şi pentru faptul că încorporează performanţe tot mai mari. Prin urmare astăzi vin în întâmpinarea voastră cu o mică „bijuterie” a celor de la Lenovo, şi anume Lenovo IdeaPad S510 FLEX, ce poate fi găsit la preţul de 3200 lei (verifică preț actualizat), un preţ nu tocmai mare dacă ne gândim că vorbim de un ultrabook.

Ultrabookul nu înseamnă doar o configuraţie excelentă, ci şi un design pe măsură, iar acest ultrabook nu reprezintă o excepţie în acest sens, prin urmare aş putea spune că acest model este de o eleganţă aparte reuşind să iasă din tipare prin finisaje bine realizate, dar şi prin materialele de cea mai bună calitate.

Grosimea de 266 mm, precum şi greutatea de 2 kg îl fac să fie foarte uşor de transportat, indiferent dacă porniţi într-o călătorie sau aveţi o şedinţă la birou. Ultrabook-urile sunt laptop-urile de ultimă generaţie, mici şi portabile, menite să vă uşureze viaţa şi să vă ajute în afacerile voastre.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu ultrabookul Lenovo IdeaPad S510 FLEX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Deşi atinge aceste dimensiuni impresionante, pot spune că acest “monstru” al tehnologiei vă va uimi nu numai prin design, ci şi prin configuraţie. Procesorul Intel Core i3 4010U este de tip Haswell, mai exact vorbim de ultima generaţie de procesoare. Acesta este construit pe arhitectura de 22 nm, tactat la 1.7GHz.

Dispune de o memorie RAM de 4GB DDR3 şi un hard disk de 500 GB pentru a vă putea stoca informaţiile dorite. Placa video integrată este un chipset Intel HD Graphics 4400, care se va descurca destul de bine în rularea filmelor de o rezoluție înaltă. Un astfel de gadget nu este recomandat celor pasionaţi de jocuri. Acestora le-aş recomanda mai degrabă un laptop cu placă video dedicată, precum Lenovo IdeaPad G500s. Se va descurca excelent în ceea ce priveşte acest segment.

Display-ul este un LCD LED, un Multi-touch Screen cu o diagonală de 15,6inch şi o rezoluţie HD de 1366 x 768. Ultrabookul poate fi utilizat şi pe post de tabletă, ceea ce mi se pare o funcţie avantajoasă, ce oferă confort şi comoditate. Pe partea de multimedia vine cu o sonorizare bine pusă la punct, difuzoarele stereo încorporate vă vor încânta auzul, ajutându-vă să vă relaxaţi în momentele de pauză cu melodia preferată.

Nici la capitolul porturi nu dezamăgeşte, Lenovo IdeaPad S510 FLEX dispunând de 1 port USB 3.0 cu o viteză de transfer sporită, două porturi USB 2.0, HDMI, VGA şi bluetooth. Autonomia poate ajunge până la 4 ore, deci nu veţi avea probleme să vă lase bateria atunci când vă e lumea mai dragă. Per total pot spune că este un produs bine pus la punct ce se doreşte a fi ajutorul vostru de nădejde în orice moment al zilei, indiferent de situaţie.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesorul Intel Core i5 2467M,
  • 4 GB de RAM,
  •  SSD în loc de HDD,
  • bluetooth,
  • design ultramodern şi elegant

Contra:

  • preţul destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Ai idei profitabile şi doreşti să porneşti o afacere? Ultrabookul Lenovo IdeaPad S510 FLEX promite să îţi ofere suportul necesar în activitatea ta şi cu siguranţă va juca un rol important în succesul afacerilor tale.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.