Ultrabook Asus VivoBook S301LP-C1029H

Te gândeşti să iniţiezi o afacere şi nu ştii de unde să începi? În primul rând ai nevoie de un laptop bun care să-ţi uşureze munca şi mai ales să te ajute să ţi-o organizezi cum trebuie. Sugestia mea pentru astăzi este un ultrabook, și anume modelul Asus VivoBook S301LP-C1029H. Este mic, are o greutate de doar 1,8 Kg, ceea ce îl face să fie portabil şi uşor de transportat în călătoriile de afaceri. Design-ul este uluitor, extrem de elegant, combină două tonuri, negru cu gri, ce subliniază eleganța sa.

De asemeni despre Asus VivoBook S301LP-C1029H pot spune şi că este foarte subţire, are doar 21,8 mm grosime, ceea ce înseamnă că îl puteţi strecura cu uşurinţă în geantă. Finisajele bine realizate atestă faptul că producătorul nu a făcut rabat la calitate şi că oferă clientului un produs de calitate. Ultrabookul vine la un preţ destul de acceptabil pentru un ultrabook, de aproximativ 4100 lei(verifică preț actualizat).

Având în vedere că este un gadget de ultimă generaţie nu ne puteam aştepta la un preţ foarte mic. Faptul că faceţi o astfel de investiţie în acest ultrabook, vă asigură şi un confort în momentul tastării, pentru că dispune de o tastatură chiclet, destul de silenţioasă, elegant şi totodată împiedică să se adune praful între taste.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus VivoBook S301LP-C1029H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă design-ul acestui ultrabook ne dă pe spate, aş vrea totuşi să vedem şi cât este performant. În ultima perioadă se merge pe o linie slim a gadgeturilor, dar cu toate acestea ele sunt mult mai performante şi mai fiabile. Configuraţia este destul de complexă. Vine cu un procesor Intel Core i74500U, un model ce aparține generației Haswell, tactat la o frecvenţă de 1,8GHz, şi un cache de 4096KB. Memoria RAM are o capacitate de 8 GB DDR 3, suficient pentru o utilizare decentă.

Asus VivoBook S301LP-C1029H este echipat cu un hard disk ce are o capacitate de stocare a datelor destul de generoasă, de 1 TB mai exact. Puterea procesorului este sporită de placa video dedicată AMD Radeon HD 8530M de 2 GB, un detaliu întâlnit mai mult la ultrabookurile foarte scumpe. Acest aspect vă oferă performanță și rapiditate nu doar în ceea ce privește activitățile office, ci și în ceea ce privește gamingul. În pauzele dintre şedinţe puteţi încerca şi jocuri de ultimă generaţie sau puteţi edita pozele din timpul vacanţelor.

Display-ul Glare este un LCD LED de 13,3 inch, cu o rezoluţie HD de 1366 x 768, cu suport Touch, ceea ce vă va ușura munca de zi cu zi. Pe partea de conectivitate, ultrabookul vine cu bluetooth, difuzoare incorporate SonicMaster, cititor de carduri SD, cameră WEB HD, HDMI, două porturi USB 2.0 și un port USB 3.0. Din păcate nu se bucură de o autonomie foarte mare și asta datorită faptului că bateria are doar 2 celule.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  •  placa video dedicată
  • memoria RAM de 8GB
  • bluetooth,
  • USB 3.0

Contra:

  • nu are SSD
  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Excepțional

Calitatea şi fiabilitatea ultrabookului Asus VivoBook S301LP-C1029H îl recomandă celor care sunt la început de drum în mediul afacerilor. Cu siguranţă vă va fi un real suport în munca voastră.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Buna ziua. Credeti ca mai pot gasi placa de baza? Asus S301 LP ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.