Ultrabook Asus UX21A-K1010D

Ai pus pe picioare un business și îți dorești un laptop performant, care să te ajute să te organizezi cât mai bine? Cu siguranță un ultrabook cu o configurație complexă ți-ar fi mult mai util. De ce spun asta? În primul rând datorită faptului că îți oferă portabilitate, calitate de care cu siguranță ai nevoie în acest domeniu.

Prin urmare astăzi vom discuta de ultrabookul Asus UX21A-K1010D, ce are un preț de aproximativ 4800 lei (verifică preț actualizat), însă zilele acestea îl puteți găsi în oferta Emag la un preț extraordinar de 3500 lei, un preț extrem de avantajos din punctul meu de vedere.

Din punct de vedere al designului, se bucură de un aspect premium, subțire, are numai 3 mm în față și 17 mm în spate. Finisajul metalic cu cercuri concentrice este de-a dreptul spectaculos și îi conferă o eleganță desăvârșită.

Poze cu ultrabookul Asus UX21A-K1010D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus UX21A-K1010D este un ultrabook cu o motorizare Intel Core i7, 3517U, realizat pe arhitectura de 22 nm, ce funcționează la o frecvență de 1,9 GHz. Puterea procesorului este completată de cei 4 GB DDR3 și de SSD-ul de 128 GB, suficient pentru o utilizare decentă. În cazul în care vi se pare insuficient aveți două alternative, să urcați fișierele in cloud sau să optați pentru un HDD extern.

Placa video integrată este un chipset Intel HD Graphics 4000 ce se descurcă extraordinar de bine în ceea ce privește aplicațiile office și multimedia, însă în ceea ce privește jocurile clar ar trebui să vă orientați către un laptop cu placă video dedicată(ajută la grafică). Pe partea de conectivitate Asus UX21A-K1010D vine cu o paletă destul de variată, și anume: o cameră WEB HD, HDMI, 2 porturi USB 3.0, VGA(puteți conecta un monitor) și bluetooth.

Experiența vizuală este îmbogățită partea audio cu două difuzoare integrate ce utilizează tehnologia SonicMaster, de tip Bang & Olufsen ICEpower. Displayul este de tip LCD LED și are o diagonală de 11,6 inch și o rezoluție Full HD, ceea ce presupune calitate la nivel înalt. Greutatea de doar 1,1 kg vă permite să strecurați cu ușurință ultrabookul în geantă și să îl luați absolut oriunde cu dumneavoastră.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design impecabil,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • procesor Intel Core i7,
  • rezoluție Full HD,
  • portabil

Contra:

  • placa video nu este dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Asus UX21A-K1010D este un ultrabook cu caracteristici excelente, ce se bucură de un design impecabil. Cu siguranță te va ajuta să îți optimizezi munca, pentru a avea rezultate excelente pe termen lung.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.