Trotec PAC 2600 E – eficient și portabil

Dacă ți-ai dat seama că un aparat de aer condiționat portabil se poate dovedi mult mai eficient decât unul clasic, una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai la dispoziție este acest Trotec PAC 2600 E. Puternic, ușor de folosit, cu o mulțime de funcții interesante și cel mai important, economic, acest aparat face față unor spații de până la 80 de metri cubi și se integrează perfect în orice încăpere. AC-ul poate fi găsit în oferta magazinului Alecoair, la prețul de aproximativ 1399 lei (verifică preț actualizat).

Acesta poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1360 lei.

Din punct de vedere al designului, m-a convins. Combinația de gri cu alb pe care o propun cei de la Trotec este ideală pentru aproape orice combinații de culori din casă și este foarte plăcută. Aparatul este construit cu materiale de bună calitate și pare foarte robust și stabil. Deși este compact ( are doar 394 x 340 x 780 de mm), are o greutate de 27 de kg, ceea ce îl face suficient de solid pentru a face față diverselor șocuri casnice. În ciuda greutății este foarte ușor de mutat dintr-o parte în alta a locuinței.

Poze cu Trotec PAC 2600 E:

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Evident, nu m-a convins doar designul, ci analizând îndeaproape specificațiile produsului am descoperit câteva elemente superioare. În primul rând, Trotec PAC 2600 E este unul dintre cele mai puternice aparate de aer condiționat mobile de pe piață. Are o capacitate de răcire de 2.6 kW ( 9000 BTU)  și, așa cum am mai amintit, poate face față unor încăperi de 80 de metri cubi. Dotările tehnice sunt realizate în așa fel încât să contureze o serie de avantaje practice:

  • Este un aparat de aer condiționat economic. Face parte din clasa de eficiență energetică A, ceea ce asigură o putere consumată maximă de 1.01 kW și economii substanțiale pe factura de curent electric.
  • Dispune de mai multe funcții care sporesc confortul. Pe lângă răcire, aparatul de aer condiționat poate să aibă și funcția de dezumidificare și cea de aerisire. De asemenea, este dotat cu un timer cu ajutorul căruia poate să fie controlată mult mai bine temperatura.
  • Poate să fie reglat cu ușurință. Am ajuns la concluzia că acest aparat de aer condiționat este foarte flexibil. Este controlat cu foarte mare ușurință prin intermediul unei telecomenzi cu infraroșu sau prin intermediul panoului acoperit cu membrană și are trei trepte de ventilare. Constucția îl face ușor de reglat și atunci când vine vorba despre direcția suflantei, ceea ce sporește destul de mult confortul.
  • Este silențios. Un alt lucru important și neglijat de foarte multă lume este zgomotul. Chiar dacă nu se poate spune că este cel mai silențios aparat de aer condiționat de pe piață, produsul celor de la Trotec se evidențiază printr-un zgomot de doar 52 de decibeli pentru prima treaptă de putere și 56 de decibeli pentru ultima treaptă. Chiar și dacă stai lângă el vei resimți o doză corectă de confort.

Chiar dacă multe poze de pe internet arată aparate de aer condiționat mobile, fără furtun de evacuare, orice aparat trebuie să aibă un astfel de furtun pentru o eficiență cât mai bună.

Pentru un confort total este bine să ții cont de faptul că Trotec PAC 2600 E este destinat încăperilor de până la 80 de metri cubi ( nu pătrați ). În cazul în care se achiziționează pentru încăperi mai mari, sunt șanse ca eficiența să nu fie cea dorită.

Datorită puterii sale, aparatul reușește să răcească temperatura chiar și până la valori de 16 grade Celsius, ceea ce denotă eficiență.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • potrivit pentru camerele mici
  • preț decent
  • poate fi utilizat pentru dezumidificare și răcire

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să facă parte dintr-o clasă de eficiență energetică ceva mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 8.8
Nivel de zgomot - 9.1

9

O alegere Smart

Trotec PAC 2600 E este un aparat de aer condiționat ce-și face treaba bine și are un preț destul de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.