Trotec PAC 2000E – portabil și eficient

Prezentul este mult mai prietenos cu omul decât era trecutul, cel puțin din anumite puncte de vedere. Spre exemplu, confortul fizic se poate obține mult mai ușor astăzi, indiferent că este vorba despre umiditate sau temperatură. Grație aparatelor de aer condiționat, a dezumidificatoarelor, a elementelor de filtrare a aerului sau a aparatelor de încălzit, putem să ne petrecem majoritatea timpului într-un mediu perfect pentru noi.

În ultimii ani, toate aceste aparate au început să fie din ce în ce mai dotate și să ofere flexibilitate sporită. Dacă ne raportăm la aparatele de aer condiționat, spre exemplu, acestea au devenit portabile, inteligente și foarte eficiente. Spre deosebire de un aparat de aer condiționat clasic, un aparat portabil are avantajul de a putea fi deplasat cu ușurință peste tot prin casă și de a genera temperaturi plăcute fără investiții prea mari.

Unul dintre aparatele de aer condiționat portabile, care ne-a atras atenția este Trotec PAC 2000E. Acesta ne-a uimit prin prețul destul de accesibil, aproximativ 1299 lei(verifică preț actualizat), prin impactul pe care l-a avut asupra utilizatorilor și evident, prin specificații.

Poate fi găsit și în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1299 lei.

Nu putem spune că este wow din punct de vedere al designului, însă nici urât nu este. Combină culoarea albă cu cea argintie, dispune de un mic ecran unde afișează informații utile și foarte important, are roți cu ajutorul cărora poate să fie mutat dintr-o parte în alta. Este un aspect important, dat fiind faptul că are 24 de kg.

În ciuda greutății, nu este chiar atât de voluminos, având 37 x 30 x 80 de centimetri, ceea ce putem spune ca sunt dimensiuni destul de compacte.

Poze cu Trotec PAC 2000E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trotec PAC 2000E este destinat, fără doar și poate, încăperilor de dimensiuni reduse. Acesta are doar 7000 BTU ( valoare suficient de mare, însă mică în comparație cu dotările altor aparate ) și poate să răcească încăperi de până la 26 de metri pătrați. Pentru un apartament cu două camere, locuit de una sau două persoane, este o soluție extrem de bună.

Debitul de aer este bun, de până la 330 de metri cubi pe oră, ceea ce înseamnă o răcire destul de rapidă. În cifre, capacitatea de răcire este de 0.75 de litri în fiecare oră.

Majoritatea utilizatorilor unui aparat de aer condiționat sunt interesați de nivelul de zgomot produs de acesta și evident, de cantitatea de curent electric consumată. Nivelul de zgomot este mediu( 50-54 db), similar cu o discuție de fundal dintr-un restaurant. În ceea ce privește consumul de energie electrică, acesta este de 0.79 kW, așadar, folosirea acestui produs nu va fi extrem de costisitoare.

Câteva lucruri care trebuie să fie amintite despre acest aparat de aer condiționat:

  • Are capacitatea de a răci încăperi până la valori de 16 grade Celsius. Sunt valori pe care, cel mai probabil, nimeni nu și le dorește în propria casă, însă dacă apar situații în care ai nevoie de o temperatură scăzută, Trotec PAC 200E poate să fie de mare ajutor.
  • Poate fi controlat prin telecomanda, cu foarte mare ușurință.
  • Face parte din clasa de eficiență energetică la răcire A.
  • Este folosit nu doar pentru răcire, ci și pentru filtrarea aerului, pentru dezumificare și aerisire.

Un lucru care ne-a atras foarte mult este faptul că un aparat de aer foarte apreciat de către utilizatori.
Dacă te hotărăști să îl achiziționezi este indicat să optezi și pentru un accesoriu de etanșare a geamului împotriva insectelor, în condițiile în care căldura este evacuată direct pe geam.

Păreri pro şi contra

Pro:

Contra:

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 7
Eficiență răcire/încălzire - 8.1
Nivel de zgomot - 8.5

7.9

O alegere accesibilă

Per total, Trotec PAC 2000E este un aparat de aer condiționat eficient, chiar dacă este puțin zgomotos. Este eficient și își face treaba bine.

Vezi în magazin
User Rating: 2.75 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat