Toshiba U50t-A-10H – o adevărată piesă de rezistență

Când facem referire la marca Toshiba, vorbim clar de un înalt standard de calitate. Producătorul ne-a obişnuit cu utilizarea unei tehnologii de înaltă calitate pentru realizarea fiecărui obiect. Întâi de toate pot spune că cei de la Toshiba îşi respectă clientul, de aceea fiecare produs este realizat în detaliu. Astăzi m-am gândit să discutăm despre un ultrabook, și anume Toshiba U50t-A-10H, un model destul de interesant, cu un design atrăgător, ce sugerează eleganță.

Aspectul extrem de rafinat este accentuat de finisaje bine realizate. Faptul că este subţire şi uşor de transportat îi conferă portabilitate şi îl face să fie ideal pentru persoanele ce călătoresc mult sau sunt mai tot timpul în mişcare. Se bucură de o greutate de doar 2,4 Kg, şi de o grosime de 21,3 mm, ceea ce înseamnă că îl puteţi strecura cu uşurinţă în geantă. Preţul unui astfel de ultrabook este de aproximativ 3600 lei (verifică preț actualizat), un preţ destul de decent,dacă avem în vedere că discutăm de un ultrabook.

Carcasa din inox încadrează foarte fin logo-ul producătorului, sugerând bun gust, iar în momentul în care ridici clapeta, îţi dai seama că ai în faţă o adevărată „piesă de rezistenţă”. Evident se bucură şi de tastatură chiclet, destul de silenţioasă, ce adaugă un plus de confort în momentul tastării, și mai mult de atât vine și cu bloc numeric, pentru a înlesni munca celor ce utilizează activitățile office și multimedia.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu ultrabookul Toshiba U50t-A-10H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă pe partea de design ne-a convins, haideţi să vedem dacă şi din punct de vedere al configuraţiei se va întâmpla acelaşi lucru. Toshiba U50t-A-10H vine echipat cu un procesor Intel Core i5 din ultima generaţie Haswell, mai exact modelul 4200U, ce este tactat la o frecvenţă de 1,6 GHz, cu un cache de 3072KB şi o memorie RAM de 4 GB DDR3 ce poate fi upgradată până la 16 GB cu ușurință. Capacitatea de stocare a hard-disk-ului este destul de generoasă, de 750 GB, la care se adaugă și un SSD de 32 GB, pe care puteți instala sistemul de operare.

Placa video integrată, este un chipset Intel HD Graphics 4000, ce vă ajută să vă desfăşuraţi activitatea office şi multimedia în cele mai bune condiţii. Puteţi încerca chiar şi un gaming ocazional, cu condiţia să nu testaţi jocurile cu grafică ceva mai avansată. În general ultrabookurile sunt de tip business, şi foarte puţine au placă video dedicată, iar cele care fac parte din această categorie sunt mult mai scumpe.

Display-ul este un LCD LED Tru Brite de 15,6 inch cu o rezoluţie ce vă permite să urmăriți filmele în format HD, și partea cea mai interesantă este că dispune de touchscreen, ceea ce vă va înlesni cu mult activitatea zilnică. Pe partea de conectivitate veţi regăsi la acest ultrabook cam tot ce aţi avea nevoie: o cameră WEB de HD, un cititor de carduri, două difuzoare stereo ce încorporează tehnologia DTS Studio Sound, un port HDMI, un port USB 2.0, două porturi USB 3.0 şi bluetooth.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5, Haswell
  • HDMI
  • tastatură chiclet,
  • sistem de operare Windows 8

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Ca de fiecare dată cei de la Toshiba ne oferă produse de o calitate excepţională. Sper că v-am convins că Toshiba U50t-A-10H este un ultrabook care îţi merită fiecare bănuţ.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.