Toshiba Tecra Z50-A-181- doar pentru oamenii de afaceri

Fiecare dintre voi a simţit, la un moment dat, nevoia de a avea asupra lui toate contractele, toate convenţiile sau datele contabile pe care să le poată accesa instant, pentru a se impune în faţa adversarului. Un mod minunat în care puteţi domina cu date şi informaţii orice discuţie este de a purta toate actele la voi, cu ajutorul unui laptop. Iar pentru a nu vă face de râs cu un dispozitiv lent sau lipsit de eleganţă, aveţi nevoie de Toshiba Tecra Z50-A-181. Poate fi achiziţionat la preţul de 6299 lei (verifică preț actualizat), un preţ rezonabil având în vedere că singurele lucruri la care nu excelează sunt placa video şi capacitatea de stocare unde compensează prin viteză.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Din punct de vedere estetic, acestui model nu i se poate reproşa nimic. Carcasa din magneziu de culoare gri metalic este rezistentă la lovituri sau căzături, astfel încât vă puteţi permite şi clipe de neatenţie fără să riscaţi să pierdeţi datele atât de valoroase. Mai mult, pentru o siguranţă sporită în caz de furt, device-ul este dotat cu cititor de amprente. În cazul în care scăpaţi aparatul pe jos, acesta este dotat cu un senzor 3D care vă asigură securitatea datelor. Remarcându-se prin design şi performanţă, poate fi considerat un laptop ideal pentru oamenii de afaceri.

Poze cu laptopul Toshiba Tecra Z50-A-181

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Tastatura de tip internaţional are şi partea numerică, pentru a facilita folosirea aplicaţiilor de tip contabil. Iluminarea ei face posibilă utilizarea laptopului şi pe întuneric, iar touchpad-ul generos acceptă gesturi multiatingere diverse.

Dimensiunile dispozitivului sunt rezonabile, de 379 x 20.4 – 25.4 x 252 mm, iar greutatea de doar 1.8 kg îi oferă o doză ridicată de portabilitate. Ecranul este de tip non-reflexiv, oferind la diagonala de 15.6 inch şi rezoluţia de 1900 x 1080 pixeli, pentru o imagine Full HD impecabilă.

Dacă estetic se prezintă ca un adevărat model  business, la nivel tehnic, eclipsează orice concurent. Dotat cu procesorul Intel Core i7, aparatul rulează aplicaţii la o putere de 2100 MHz oferită de cele 2 nuclee ale procesorului. În caz de nevoie, tehnologia Turbo Boost poate forţa procesorul să lucreaze la o frecvenţă de până la 3300 MHz, suficientă pentru orice aplicaţie business. Această putere este susţinută şi de o memorie de 8 GB de tip DDR3, care poate şi ea fi extinsă, în caz de necesitate, până la 16 GB.

Singurul loc unde stă mai slab acest laptop este la nivelul plăcii video, aceasta fiind integrată, cu un procesor grafic de tip Intel HD Graphics 4400. Dar, să nu uităm că este un laptop business. Tot din acest motiv şi capacitatea de stocare a fost destinată vitezei şi nu volumului, aceasta fiind de tip SSD şi oferind un spaţiu de doar 256 GB.

Bateria Li Ion oferă o autonomie ridicată de până la 8 ore, cu cele 4 celule ale sale.

La nivel multimedia, se remarcă camera web de 2 MP şi microfonul integrat, acestea făcând posibilă orice video conferinţă. Difuzoarele sunt integrate şi, deşi nu sunt extrem de performante, oferă un sunet de calitate datorită tehnologiei  DTS Studio Sound.

Din punctul de vedere al conectivităţii, Toshiba Tecra Z50-A-181 este dotat cu un port HDMI, un port USB 2.0, trei porturi USB 3.0 şi un port VGA. Se poate conecta la internet prin fir sau wireless prin placa de tip 802.11 a/b/g/n şi 802.11 ac. Cu tabletele sau smartphone-urile se poate conecta prin intermediul Bluetooth-ului 4.0 + LE. Modelul are şi un cititor de carduri pentru tipurile SD, SDXC si SDHC.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • 8 GB RAM,
  • SSD DE 256 GB,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Caracteristici
Performanțe

Toshiba Tecra Z50-A-181 este un laptop premium, cu un aspect extraordinar, dar și cu caracteristici tehnice ce depășesc așteptările.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.