Toshiba Satellite Z30-B-100 – unul dintre cele mai bune ultrabook-uri

Toshiba este un brand recunoscut pentru calitatea laptopurilor sale, iar ultrabook-urile lor se află de mult timp printre preferatele cumpărătorilor. Acest lucru se întâmplă datorită dimensiunilor mici şi compacte, oferind însă un nivel foarte înalt de performanţe şi având componente hard dintre cele mai moderne şi mai bune de pe piaţă. Toshiba Satellite Z30-B-100 este un ultrabook de calitate premium şi preţul său este unul pe măsură, de aproximativ 4299 lei(verifică preț actualizat), oferind o configuraţie bună, performanţe decente şi posibilitatea de a-l transporta foarte uşor, oriunde. Este un laptop potrivit pentru drum şi alături de el poţi să fii sigur că nu vei rămâne fără baterie atunci când ai mai mare nevoie.

LAptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Laptopul este unul dintre produsele de vârf, acesta având însă şi un preţ pe măsură. Totuşi, să vedem dacă cheltuielile sunt justificate în cazul său şi dacă un astfel de model merită achiziţionat.

Poze cu ultrabook-ul

Toshiba Satellite Z30-B-100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cei care îşi doresc să îşi cumpere un ultrabook sunt persoane care probabil călătoresc foarte mult şi au nevoie de un ajutor de nădejde pentru această perioadă, dar şi pentru momentul când vor ajunge la destinaţie.

Din acest punct de vedere, laptopul îşi face foarte bine treaba, fiind un model extrem de uşor, de doar 1.2 kilograme. Cu alte cuvinte, poate fi transportat fără a incomoda, iar în mare parte performanţele sale sunt păstrate intacte.

Ecranul este şi el unul mai micuţ, cu diagonala de 13.3 inch, dar rezoluţia se situează la un nivel foarte bun, de 1366 x 768 pixeli, iar display-ul este HD şi non-reflectorizant. În ceea ce priveşte tastatura, pentru ca dimensiunile să fie menţinute la un nivel redus, a fost nevoie să se scoată tastele numerice.

Performanţele se ridică la un nivel un pic mai bun decât cele ale modelului Satellite Z30-B-110, acesta venind cu câte ceva în plus. Procesorul este unul IntelCoreTM i5 de 2.2 GHz, iar memoria RAM este de 8 GB. SSD-ul are şi el o capacitate sporită, de 256 GB. Poate că acesta din urmă nu pare prea mult, dar viteza superioară la care ajunge un model SSD, în combinaţie cu memoria de 256 GB sunt suficiente pentru un laptop de călătorie. Placa video rămâne una integrată, dar nici nu trebuie mai mult.

Bateria ar trebui să fie unul dintre punctele forte ale unui astfel de produs şi în cazul de față, aceasta chiar se prezintă foarte bine, rezistând peste 15 ore la o utilizare normală. În ceea ce priveşte conectivitatea, Wi-Fi-ul funcţionează foarte bine, laptop-ul fiind dotat şi cu intrări USB 3.0, VGA şi HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Este un model uşor, perfect pentru a-şi însoţi oriunde proprietarul
  • Configuraţia îi permite să ducă la bun sfârşit orice activitate
  • SSD-ul cu o capacitate de stocare mărită

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Conectivitate - 8.6
Performanțe - 8.5

8.6

O alegere portabilă

Toshiba Satellite Z30-B-100 este un ultrabook potrivit celor ce călătoresc destul de mult, și au nevoie de portabilitate, când vine vorba de un asemenea device.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.