Toshiba Satellite Z30-A-1D0 – ultrabook-ul business performant

Toshiba Satellite Z30-A-1D0 este un ultrabook atractiv din toate punctele de vedere, potrivit mai ales pentru persoanele active. Acesta permite continuarea optimă a activităților profesionale și are design premium. În plus, modelul este dotat cu funcții speciale de securitate pentru protecția datelor, fiind cu atât mai util pentru birou. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4200 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul decent ținând cont de faptul că avem de-a face cu un dispozitiv premium, cu design portabil de calitate, conectivitate extinsă și dotări competitive. Dacă placa grafică ar fi fost dedicată, pachetul era unul perfect pentru orice utilizator, dar modelul se declară a fi unul business și este prin urmare adaptat acestui tip de utilizare.

Ultrabook-ul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul are o calitate superioară. Carcasa este alcătuită din magneziu, fiind ușoară și în același timp rezistentă. Carcasa este disponibilă pe gri metalic, având un aspect profesional. Se remarcă de asemenea faptul că modelul este foarte subțire, compact. Dimensiunile ultrabook-ului sunt de 316 x 13.9 – 17.9 x 227 mm, iar greutatea este de doar 1.2 kg. Tastatura este ergonomică și oferă o experiență de scris foarte confortabilă datorită cursei scurte a tastelor. În cazul în care se varsă apă, există suficient timp pentru salvarea datelor. În plus, tastatura este retroiluminată, așa că poate fi folosită și în condiții slabe de iluminare. Clickpad-ul este generos și are control multi-touch pentru gesturi, făcând posibile derularea, zoom-ul şi lansarea cu ajutorul degetelor.

Poze cu ultrabook-ul Toshiba Satellite Z30-A-1D0

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 13.3 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Ecranul este de tip non-reflective, oferind o vizibilitate foarte bună.

La nivel tehnic, ultrabook-ul oferă posibilitatea desfășurării tuturor activităților, de la cele de rutină și până la cele mai complexe. Printre dotări se numără un procesor Intel Core i5 cu o frecvență de 1.7 GHz. Datorită tehnologiei Turbo Boost 2 procesorul poate genera o putere suplimentară de până la 2.7 GHz activând automat nucleele atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Configurația este completată de o memorie RAM de 8 GB DDR3 cu o capacitate de extindere până la 16 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Prin urmare, multitasking-ul și activitățile mai solicitante se vor desfășura fără probleme.

Capacitatea de stocare este de 256 GB SSD. Dispozitivul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia, Toshiba Satellite Z30-A-1D0 dispune de un sunet de calitate asigurat de tehnologia DTS Studio Sound. Sunetul este amplu și clar. Maximizarea volumului se face fără distorsiuni. Mai este disponibilă o cameră web de 2 MP cu microfon integrat, fiind astfel posibile convorbirile pe Skype. Nu în ultimul rând, există și un cititor de carduri care suportă modele SD, SDHC, SDXC, MMC, Mini SD și Micro SD.

Ultrabook-ul se poate conecta la o serie largă de dispozitive, fiind astfel perfect pentru mediul business. Sunt disponibile astfel 3 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI și 1 port VGA pentru video și 1 port de rețea. Modelul este dotat și cu tehnologii Wireless și Bluetooth.

În ceea ce privește autonomia, laptopul este prevăzut cu o baterie Li-ion cu 4 celule care oferă o autonomie de lucru de până la 10 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • SSD de 256 GB,
  • autonomie de până la 12 ore,
  • portabil

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite Z30-A-1D0 este un ultrabook, cu o configurație potrivită pentru activitățile office și multimedia, ce poate fi găsit la un preț rezonabil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.