Toshiba Satellite U840t-102 – performanță și portabilitate

Ne aflăm în secolul vitezei şi de aceea tindem să economisim cât mai mult timp pentru fiecare sarcină desfăşurată. De multe ori observăm persoane ce iau masa la restaurant şi în acelaşi timp utilizează laptopul pentru o anumită sarcină sau persoane care călătoresc foarte des şi în acest timp pot lucra fără probleme. Fără să vrem am ajuns să fim oarecum „legaţi” de aceste gadgeturi, ce fac tot mai mult parte din vieţile noastre. Unul dintre laptopurile ce conferă portabilitate și care după părerea mea este de fapt un ultrabook este și Toshiba Satellite U840t-102, ce vine cu un design de o eleganţă aparte.

Preţul său este de aproximativ 3400 lei (verifică preț actualizat), nu tocmai la îndemâna oricui, însă având în vedere portabilitatea sa aș spune că se adresează îndeosebi oamenilor de afaceri. Are o greutate de doar 1,8Kg şi o grosime de doar 20,7 mm, ceea ce înseamnă că nu vă va fi greu să îl strecuraţi în geanta de birou.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Toshiba Satellite U840t-102

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Toshiba Satellite U840t-102 vine echipat cu un procesor Intel Core i3 3217U, Ivy Bridge, realizat pe tehnologia de 22nm, tactat la o frecvenţă de 1,8Ghz. Memoria RAM este de 4 GB DDR3,suficient pentru o utilizare decentă, dar în caz contrar puteți opta pentru un upgrade. Hard disk-ul este unul de tip SATA şi are o capacitate de doar 500 GB, însă în prezent acest aspect nu ar trebui să afecteze prea tare, și spun asta pentru că putem stoca in cloud orice fișier ne dorim. Totuși, dacă această alternativă nu vă mulțumește, puteți opta pentru un HDD extern.

În completarea procesorului, vine placa video integrată Intel HD Graphics 4000, ce îşi face treaba destul de bine pe partea office şi multimedia. În ceea ce priveşte jocurile, se va descurca acceptabil doar la cele ce nu au o grafică foarte avansată.

Display-ul este un LCD LED True Brite, Multi-Touch, cu o diagonală de 14 inch şi o rezoluţie de 1366 x 768. În ceea ce priveşte dotările multimedia, Toshiba Satellite U840t-102 vine cu un sistem audio SRS Premium Sound 3D, un cititor de carduri şi o cameră WEB de 0,9 MP. Nici la capitolul porturi Toshiba Satellite U840t-102 nu dezamăgeşte, are 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, HDMI, microfon şi bluetooth. Deşi are dimensiuni reduse, autonomia lui este de până la 5 ore, ceea ce înseamnă că nu vă va lăsa bateria când vă este lumea mai dragă.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • dimensiuni mici,
  • procesor Intel Core i3,
  • sistem audio SRS Premium Spound 3D,
  • USB 3.0,
  • bluetooth

Contra:

  • nu are placă video dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Căutăm gadgeturi cât mai performante, dar cu dimensiuni cât mai reduse, care să ne permită să le transportăm cu uşurinţă, așa cum este și Toshiba Satellite U840t-102. Poate că preţul vi se va părea uşor piperat, dar având în vedere calitatea şi fiabilitatea lui, cu siguranţă această investiţie va fi amortizată în timp.

User Rating: 4.95 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.