Toshiba Satellite S70-B-10Z – laptopul premium

Toshiba Satellite S70-B-10Z este un laptop care reușește să îmbine performanța foarte bună cu un design ultra elegant. Cuvântul premium descrie astfel cel mai bine modelul, calitatea superioară fiind întâlnită la fiecare nivel. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3999 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 143 de lei. Prețul este unul bun pentru un model premium. Dotările îl fac potrivit pentru a înlocui un sistem desktop.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul reprezintă fără dubiu unul dintre punctele forte. Acesta se remarcă prin finisajul metalic, aspectul foarte subțire și liniile ușor rotunjite. Carcasa este alcătuită din aluminiu și este împărțită în două zone de culoare, respectiv negru și argintiu. Tastatura are inclusă și partea numerică, fiind utilă pentru lucrul cu cifre sau gaming. Tastele sunt plate și oferă o experiență de scris foarte plăcută. Clickpad-ul este dotat cu un sistem multi-atingere și este destul de generos, oferind un control precis. Laptopul are dimensiunile de 413 x 33.05 – 28.35 x 268 mm și cântăreşte 2.7 kg.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite S70-B-10Z

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 17.3 inch, oferind o vizibilitate foarte bună. Ecranul este Full HD, imaginile având o rezoluție de 1980 x 1080 și fiind clare și pline de viață.

La nivel tehnic remarcăm un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell. Acesta are o frecvență de 2.5 Ghz, iar datorită tehnologiei Turbo Boost 2 poate genera o putere suplimentară de până la 3.5 Ghz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Procesorul poate concura oricând cu unul pentru un sistem desktop. Configurația este completată de o memorie RAM de 8 GB DDR3 cu o capacitate de extindere până la 16 GB și o placă video dedicată AMD Radeon R9 M265X. Prin urmare modelul rulează fluid chiar și programe și jocuri cu cerințe grafice avansate și este potrivit și pentru dezvoltarea software.

Capacitatea de stocare pe HDD este de 1 TB. La nivel multimedia se remarcă un sistem audio performant care folosește difuzoare stereo Harman Kardon. Sunetul are calitate premium, fiind amplu, profund și vibrant. La calitatea acestuia contribuie și tehologia DTS Sound. Toshiba Satellite S70-B-10Z este dotat și cu o cameră web HD pentru convorbiri Skype de calitate superioară, astfel încât apelurile video cu cei dragi, colegii de birou sau partenerii de joc să se desfășoare optim. În plus, mai sunt disponibile un DVD RW și un cititor de carduri care suportă modele SD, Mini SD, Micro SD, SDHC, SDXC și MMC.

La nivelul port-urilor întâlnim 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer rapidă, 1 port USB 2.0, 1 port de rețea, 1 port HDMI și 1 port VGA. Port-urile sunt dispuse pe ambele părți laterale. Este posibilă conectarea la ecrane video mai mari precum cele TV, dispozitive precum smartphone-urile sau tabletele, HDD-uri externe, stick-uri de memorie etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

Bateria este tip Li Ion cu 6 celule și oferă o autonomie de lucru de 5-6 ore la un nivel standard de utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • procesor IntelCore i7, Haswell,
  • rezoluție Full HD,
  • HDD de 1 TB,
  • memorie RAM de 8 GB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite S70-B-10Z este nu doar un laptop extrem de elegant, ci și un model bine pus la punct în ceea ce privește specificațiile tehnice.

User Rating: 4.83 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.