Toshiba Satellite S50-B-15T – un laptop performant, la un preţ mediu

Dacă vă doriţi un laptop de nivel mediu ca performanţe, Toshiba este unul dintre producătorii la care se poate apela cu încredere. Aceştia au şi modele foarte performante şi mai scumpe, dar utilizează tehnologia şi cunoştinţele obţinute cu acestea şi pentru a scoate pe piaţă modele medii, atât din punctul de vedere al configuraţiei, cât şi al preţului. Toshiba Satellite S50-B-15T este un laptop de nivel mediu care merită achiziţionat, propunând performanţe foarte bune pentru oricine este interesat. Nu este chiar soluţia ideală pentru jocuri, dar în rest îşi face treaba foarte bine, fiind rapid şi de încredere în orice condiţie. La un preț de aproximativ 2500 lei(verifică preț actualizat), putem spune că este şi un produs construit din cele mai bune materiale, este foarte uşor şi poate fi luat fără probleme în călătorii mai lungi sau mai scurte. Iar raportul calitate-preţ nu poate fi decât un avantaj suplimentar care să demonstreze că vorbim despre un produs ce merită achiziţionat.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Deşi nu se ridică chiar la cel mai înalt nivel de performanţe, aşa cum se întâmplă cu alte modele de la Toshiba, acest laptop propune totuşi o serie de calităţi destul de importante, motiv pentru care el poate fi considerat o ţintă pentru cei care îşi doresc rezultate cu bani relativ puţini.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite S50-B-15T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Procesorul este unul bun, un Intel Core i5 cu frecvenţa de 2.8 GHz, în timp ce memoria RAM este de 4 GB şi poate să fie îmbunătăţită până la 16 GB. Dacă până acum laptopul pare destul de potrivit pentru jocuri, dacă ne uităm mai în adâncime ne dăm seama că nu este chiar aşa. Laptopul are o placă video integrată, aşa că posibilitatea de a rula imaginile de calitate înaltă din cele mai noi jocuri scade considerabil.

Totuşi, pentru filme, internet, muzică şi editări de texte, acesta rămâne una dintre cele mai bune alegeri de pe piaţă. Ecranul este unul de dimensiuni normale, de 15.6 inch, cu o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli şi calitate HD. Capacitatea de stocare este şi ea una mai mult decât excelentă, HDD-ul fiind unul de 1 TB.

Modelul Toshiba are un design minimalist, cu carcasa arginitie din aluminiu foarte rezistentă. Din punct de vedere al greutăţii, laptopul cântăreşte foarte puţin peste 2 kilograme, fiind perfect pentru călătorii mai lungi cu trenul sau cu autobozul, mai ales că şi bateria ţine aproape şase ore.

Elementele de conectivitate sunt cele normale pentru un astfel de model, cu intrări USB 2.0, 3.0 şi HDMI. Iar pentru comunicare, există camera web HD, microfonul încorporat şi difuzoarele stereo.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Raport calitate-preţ foarte bun
  • Materiale rezistente şi o greutate scăzută, numai bună pentru transport
  • Modelul vine cu Windows 8.1 instalat

Contra:

  • Placa video integrată nu permite rularea celor mai noi jocuri

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Conectivitate - 8.6
Performanțe - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

Toshiba Satellite S50-B-15T este un laptop cu o configurație excelentă pentru activitățile zilnice, dar mai puțin recomandat pentru gaming.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.