Toshiba Satellite S50-B-14Z – laptopul rapid

Indiferent dacă lucrezi de acasă sau de la birou, este important să ai la dispoziție un laptop care să îți ofere un randament bun și să îți susțină productivitatea. Toshiba Satellite S50-B-14Z are o configurație care îi permite să se miște foarte rapid chiar și în multitasking, astfel încât să lucrezi la un nivel optim. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3599 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta pornesc de la 130 de lei. Modelul are un raport calitate-preț bun, iar punctele sale forte sunt procesorul performant însoțit de o placă video dedicată și o memorie RAM suficientă, sunetul de calitate și designul ultra portabil. Laptopul se mișcă foarte rapid și este, în același timp, adaptat la rapiditatea ta de mișcare. Punctele ceva mai slabe sunt prezentate de lipsa stocării SSD și bateria ce putea fi mai performantă. Investiția își merită însă banii chiar și așa.

LAptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul acestuia este adaptat la mobilitate, așa că modelul este ușor și are dimensiuni reduse. Vei fi surprins să vezi cât de subțire este carcasa. Dimensiunile sale sunt de 380 x 19.9 x 261.9 mm, iar greutatea este de doar 2 kg. Vei putea astfel să te deplasezi alături de laptop cu ușurință. Acesta va deveni partenerul tău preferat pentru călătorii. Carcasa este alcătuită din aluminiu și este în totalitate argintie. Tastatura este neagră, oferind un contrast plăcut, și include și partea numerică. Clickpad-ul este destul de mare și este dotat cu un sistem multi-atingere, așa că oferă un control foarte precis.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite S50-B-14Z

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul standard, având o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție de 1336 x 768 pixeli.

Dotările cele mai atractive rămân cele tehnice. Vei găsi aici un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.4 GHz care poate face  boost până la 3 GHz atunci când este necesar. Configurația este completată de o memorie RAM de 8 GB DDR3 cu o capacitate de extindere până la 16 GB printr-un slot suplimentar. Laptopul mai dispune de o placă video dedicată AMD Radeon R7 M260.  Prin urmare, vei putea să lucrezi la un nivel înalt în multitasking și în programe de prelucrare grafică și vei putea juca cele mai noi jocuri.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 1 TB, existând suficient spațiu pentru programe, filme, jocuri, muzică etc. Stocarea este doar HDD, fiind resimțită lipsa celei SSD. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

Funcțiile multimedia se remarcă prin sistemul audio performant dotat cu difuzoare stereo Harman Kardon. Sunetul este asigurat de tehnologia DTS Sound și este amplu, profund și are efect surround. Mai sunt disponibile o cameră web HD, un DVD RW și un cititor de carduri SD care suportă o serie largă de formate.

Port-urile oferă o conectivitate destul de bună, fiind disponibile 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port de rețea și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0, fiind posibil transferul de fișiere fără cablu pe tabletă sau smartphone.

În ceea ce privește autonomia, laptopul este prevăzut cu o baterie Li-ion cu 4 celule. Aceasta oferă o autonomie de până la 4-5 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i7, Broadwell,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată,
  • portabil

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.4

9.4

O alegere puternică

Toshiba Satellite S50-B-14Z este un laptop puternic, ce promite să îți ofere susținerea necesară în cadrul oricărui tip de activitate desfășurată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.