Toshiba Satellite Radius L10W-B-102 – laptopul ultra-mobil

Toshiba Satellite Radius L10W-B-102 este un dispozitiv modern 2 în 1 care îți permite să îl folosești atât pe post de laptop, cât și pe post de tabletă. Modelul este gândit pentru a-ți oferi performanță mobilă, fiind ultra-portabil. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să îl cumperi în rate, acestea încep de la 70 de lei. Întrucât beneficiezi de un dispozitiv 2 în 1, prețul este unul bun. Modelul se remarcă prin designul atractiv, ultra-portabil, configurația potrivită pentru lucru sau joacă și capacitatea mare de stocare. Per ansamblu ai la dispoziţie un adevărat gadget.

Designul reprezintă unul dintre punctele forte ale modelului. Carcasa este prevăzută cu un set de balamale flexibile, dar rezistente, care permit o rotire de 360 de grade. Vei putea astfel să treci foarte ușor dintr-un mod de utilizare în altul. Pe lângă pozițiile clasice de tabletă sau laptop vei putea folosi dispozitivul și sub formă de triunghi, pentru a te susține în prezentări sau pentru a reda fotografii și videoclipuri. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate și este disponibilă pe argintiu. Finisajele satin-gold oferă un aspect foarte elegant. Tastatura oferă o experiență foarte confortabilă de scris, iar clickpad-ul este foarte precis. Laptopul are dimensiunile de 289 x 21.9 x 199 mm și o greutate de doar  1.3 kg, fiind ideal pentru călătorii sau transportul pe parcursul zilei între casă și birou sau cursuri.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite Radius L10W-B-102

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 11.6 inch și este prevăzut cu control multi-touch în 10 puncte. Rezoluția acestuia este de 1336 x 768 de pixeli, imaginile HD văzându-se perfect pe ecranul flexibil.

La nivel tehnic se observă că performanța este una foarte bună, modelul fiind potrivit pentru călătorii nu doar datorită portabilității, cât și pentru că oferă un randament optim de lucru. Dotările pornesc cu un procesor Intel Quad Core de 2.1 Ghz, care poate face boost și crește puterea până la 2.6 Ghz atunci când sistemul de operare are nevoie. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3 și de o placă video integrată Intel HD Graphics. Vei putea astfel să lucrezi fără probleme pe laptopul convertibil. Experiența de utilizare va fi una cursivă în diferite programe. În plus, te vei putea juca în aplicații la fel ca pe tabletă.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând suficient spațiu pentru filme, jocuri, programe, aplicații etc. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat, așa că este pregătit pentru distracție.

La nivel multimedia întâlnim un sistem audio cu tehnologie DTS Sound. În același timp mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apeluri Skype, un DVD RW și un cititor de carduri care suportă o listă întreagă de tipuri de carduri.

Port-urile sunt minimale, fiind disponibile 1 port USB 3.0, 1 port USB 2.0 și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se stabilește wireless. E disponibilă și tehnologia Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, modelul dispune de o baterie Li Ion cu 2 celule care oferă o autonomie de până la 4-5 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • touchscreen,
  • portabil,
  • bluetooth

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Conectivitate - 8.3
Performanțe - 8.4

8.3

O alegere portabilă

Toshiba Satellite Radius L10W-B-102 este un laptop elegant, ce pune accent pe portabilitate, adresându-se îndeosebi celor ce desfășoară activități office.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.