Toshiba Satellite Radius L10W-B-101 – laptopul 2 în 1 la preț bun

În momentul actual, activitatea noastră este legată strâns de online, jonglând între diverse dispozitive pe parcursul zilei astfel încât să fim mereu conectați. Toshiba Satellite Radius L10W-B-101 este primul convertibil de 11.6 inch lansat de japonezi, un dispozitiv care rămâne actual, deși are o concurență importantă din partea modelelor lansate în 2015. Are un preț de aproximativ 2019 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un laptop convertibil atractiv pentru cei care vor să încerce un astfel de dispozitiv. Modelul are o performanță decentă pentru sarcinile simple de zi cu zi, fiind util pentru a verifica mail-ul, lucra în documente Office sau realiza prezentări, viziona filme, joacă, divertisment etc. Dacă ești interesat de sarcini mai complexe sau o viteză de lucru mai mare, vei găsi mai atractive modelele din 2015, dar pentru care va trebui să scoți din buzunar sume mai mari.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Laptopul-tabletă are un design foarte ușor și ultra-mobil, astfel încât să îl poți purta cu tine întreaga zi. Modelul este prevăzut cu o balama dublă ce permite rotirea ecranului la 360 grade, astfel încât să îl folosești în orice poziție dorești. Pentru cursuri sau birou poți fixa ecranul la 90 grade, astfel încât să funcționeze ca un laptop, iar pentru joacă și divertisment poți să îl pliezi complet la 360 grade și să îl folosești ca pe o tabletă. Poți regla ecranul la orice unghi dorești. Laptopul are dimensiunile de 289 x 21.9 x 199 mm și o greutate de 1.3 kg. Carcasa este alcătuită din plastic și are un luciu ușor, iar culoarea argintie oferă un aspect elegant. Tastatura este foarte plată și oferă o viteză bună de scris, iar touchpad-ul are un control multitouch foarte precis.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite Radius L10W-B-101

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 11.6 inch și redă imagini la rezoluție HD. Acesta este de tip multitouch în 10 puncte, fiind ușor să navighezi pe web mai rapid.

La nivelul performanței, dispozitivul este dotat cu un procesor Intel Pentium Dual Core cu o putere de 2.1 GHz, care poate face boost până la 2.6 GHz. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Performanța este una basic pentru un laptop, dar foarte bună pentru un dispozitiv portabil și în orice caz mai ofertantă decât cea a unei tablete. Vei putea desfășura mai multe activități și avea productivitate de lucru mai mare.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, având la dispoziție un spațiu suficient pentru conținutul de tot felul. Modelul rulează sistemul de operare Microsoft Windows 8.1, care vine gata instalat.

Dotările multimedia se remarcă printr-un sunet de calitate superioară, redat cu ajutorul tehnologiei DTS Sound. Sunetul are o putere bună de acoperire și va completa foarte bine experiența video, iar modelul mai beneficiază de o cameră web HD și un cititor de carduri.

Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 2 celule și vei putea lucra în sesiuni de până la 3 ore fără a avea nevoie să încarci dispozitivul.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design convertibil
  • portabilitate ridicată
  • ecran multitouch
  • autonomie bună

Contra:

  • modelul are un echilibru general al dotărilor mai mic decât în cazul modelelor actuale

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Conectivitate - 8.9
Performanțe - 8.3

8.7

O alegere portabilă

Toshiba Satellite Radius L10W-B-101 este un laptop ce poate fi utilizat ca atare, dar și ca tabletă atunci când îți dorești un moment de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.