Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-102 – laptopul 2 în 1 performant

De multe ori configurațiile laptopurilor portabile se dovedesc a fi mai puțin utile pentru cei care au nevoie să desfășoare sarcini mai complexe în modul laptop, părând că sunt gândite ca modele entry-level ce oferă în plus ecrane cu touch. Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-102 este un laptop 2 în 1 care oferă o performanță foarte bună, arătând că este pregătit să ofere oricărui utilizator productivitatea de care are nevoie, indiferent de formatul în care este folosit. Are un preț de aproximativ 4699 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un laptop 2 în 1 foarte atractiv, util atât pentru lucru, cât și pentru divertisment, așa cum ar trebui să fie orice astfel de dispozitiv. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Laptopul are un design de tip flip-flop, oferind posibilitatea rotirii ecranului la 360 de grade. Designul este gândit pentru a se adapta momentelor de peste zi în care ai nevoie de diferite funcții ale dispozitivului. Producătorul susține astfel 5 utilizări, printre care formatul tabletă, cel de laptop, ramă-foto, carte sau prezentare.  Vei putea regla ecranul la unghiul pe care îl dorești, astfel încât să beneficiezi de o experiență cât mai confortabilă. Designul este alcătuit din plastic și are un profil ultra slim, modelul având dimensiunile de 379.5 x 20.1 x 244.9 mm și cântărind 2.2 kg, fiind ușor de transportat. Profilul foarte subțire punctează mult pe partea de eleganță și face dispozitivul ușor de manevrat. Carcasa este disponibilă pe nuanța satin-gold, o culoare mai rar întâlnită în cazul laptopurilor. Tastatura este iluminată și foarte plată, oferind o viteză bună de scris în orice condiții de iluminare.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-102

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 15.6 inch, fiind unul dintre cele mai mari pentru un dispozitiv convertibil. Ecranul este dotat cu tehnologie IPS și control multitouch, așa că are unghiuri largi de vizibilitate, culori atractive și un control bun. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli, având o claritate foarte atractivă.

La partea tehnică, performanța este foarte ridicată. Modelul este dotat cu un procesor Intel Core i5 de 2.2 GHz și posibilitatea de boost până la 2.7 GHz, însoțit de o memorie RAM de 8 GB și posibilitatea de extindere până la 16 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 5500. Prin urmare, vei avea o productivitate foarte bună, putând lucra în multitasking și cu timpi scurți de așteptare. Dispozitivul oferă performanța necesară pentru lucrul în diverse programe și în același timp posibilitatea navigării rapide și rulării de jocuri în modul tabletă.

Capacitatea de stocare este de 1 TB. O unitate de stocare SSD ar fi completat perfect configurația, dar din păcate aceasta lipsește. Modelul vine însoțit de sistemul de operare Microsoft Windows 8.1.

La nivel multimedia vei găsi un sistem audio prevăzut cu difuzoare Harman Kardon și tehnologie DTS Studio Sound pentru un sunet puternic și clar, o cameră web HD și un cititor de carduri. Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 3 celule și ajunge până la 3-4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design convertibil pe auriu
  • ecran Full HD dotat cu multitouch
  • configurație atractivă
  • autonomie bună

Contra:

  • lipsa unei unități SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 8.9
Performanțe - 8.7

9

O alegere portabilă

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-102 este un laptop ce poate fi utilizat atât ca atare, dar și ca tabletă atunci când nu te afli la birou.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.