Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10T – laptopul pentru divertisment avansat

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10T este un model potrivit datorită configurației care include un procesor puternic și o placă grafică avansată, indiferent dacă vrei un laptop pentru gaming sau pentru o experiență multimedia de calitate. Laptopul  poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 5649 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 200 de lei. Modelul se remarcă prin designul exclusivist, ecranul Full HD generos, procesorul puternic și placa grafică dedicată.

Designul este unul care emană energie, fiind o combinație de materiale, culori și texturi. Se păstrează însă un aspect elegant și nu se merge pe extreme. Unghiurile și liniile nu sunt ascuțite. Carcasa este alcătuită din aluminiu, având o rezistență superioară. Carcasa este disponibilă pe antracit (gri închis) și are finisaje roșu-mat în interior și pe marginile laterale. Sistemul de ventilație este extins. Este de remarcat faptul că laptopul arată subțire. Tastatura are inclusă și partea numerică și oferă o experiență confortabilă de joc. Tastatura beneficiază și de iluminare, așa că vei avea parte de o atmosferă plăcută de joc și vei putea lucra chiar și în condiții de iluminare redusă. Clickpad-ul este generos și prevăzut cu sistem multi-touch. Modelul are dimensiunile de 413 x 28.3 – 33 x 268 mm și o greutate de 2.9 kg.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Conținutul video este redat pe un ecran cu o diagonală de 17.3 inch, un ecran destul de mare pentru o experiență captivantă. Ecranul este Full HD, imaginile având o rezoluție de 1980 x 1080 de pixeli.

La nivel tehnic dotările sunt impresionante. Întâlnim așadar un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.4 Ghz care poate face boost până la 3.4 Ghz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Procesorul oferă o viteză foarte bună de lucru chiar și în multitasking. Dotările continuă cu o memorie RAM de 16 GB DDR3 și o placă video dedicată AMD Radeon R9 M265X. Vei putea rula astfel cele mai noi jocuri și programe de prelucrare grafică fără nicio problemă. Tehnologia AMD Enduro va contribui la salvarea bateriei.

Capacitatea de stocare pe HDD este de 1 TB, iar cea pe SSD este 8 GB. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia se remarcă mai întâi sistemul audio performant dotat cu difuzoare stereo Harman Kardon. Sunetul redat este puternic și bogat, iar la baza lui se află tehologia DTS Sound. Mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype, un cititor de carduri care suportă numeroase formate și o unitate optică Blu-Ray.

La nivelul port-urilor ai la dispoziție 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer rapidă, 2 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea, 1 port HDMI și 1 port VGA. Vei putea conecta astfel laptopul la orice dispozitiv extern. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Modelul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

Bateria este tip Li Ion cu 6 celule și oferă o autonomie de lucru de 5-6 ore la un nivel standard de utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • Full HD,
  • 17,3 inch,
  • 16 GB RAM,
  • HDD de 1TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să aibă un SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Conectivitate - 9.6
Performanțe - 9.5

9.6

Un device puternic

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10T este un laptop de o eleganță aparte, ce impresionează îndeosebi prin puterea sa.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.