Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10F – laptopul pentru divertisment premium

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10F îți oferă unele dintre cele mai performante dotări din momentul actual, astfel încât dacă ești un gamer pasionat să te poți juca oriunde, iar experiența de joc să fie una extrem de captivantă. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 5559 lei (verifică preț actualizat).Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 170 de lei. Având în vedere dotările foarte performante, prețul este unul bun.

Designul este unic, ajutând modelul să se remarce cu ușurință în fața celorlalte. Carcasa este alcătuită din aluminiu și este disponibilă pe culoare antracit (gri închis). Finisajele roșu-mat din interior și de pe marginile laterale oferă un contrast foarte plăcut. Liniile sunt foarte fine, modelul fiind unul elegant. Sistemul de ventilație oferă un randament foarte bun. Aspectul general al laptopului este unul perfect slim. Tastatura are inclusă și partea numerică și oferă o experiență confortabilă de joc. Tastele sunt și iluminate cu roșu, așa că oferă o atmosferă plăcută și posibilitatea jocului în condiții de iluminare slabă. Clickpad-ul oferă un control precis. Modelul are dimensiunile de 413 x 28.3 – 33 x 268 mm și o greutate de 2.9 kg.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 17.3 inch, fiind destul de mare și oferind o experiență asemănătoare cele TV. Ecranul este Full HD, imaginile având o rezoluție de 1980 x 1080 și fiind deosebit de clare și detaliate.

La nivel tehnic remarcăm un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.5 Ghz care poate face boost până la 3.5 Ghz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Procesorul este același cu cele integrate în sistemele desktop. Configurația este completată de o memorie RAM de 8 GB DDR3 cu o capacitate de extindere până la 16 GB și o placă video dedicată AMD Radeon R9 M265X. Vei putea rula astfel cele mai noi jocuri și programe de prelucrare grafică fără nicio problemă.

Capacitatea de stocare pe HDD este de 2 TB. Desigur, o unitate SSD ar fi făcut modelul mult mai atractiv.

La nivel multimedia, sistemul audio performant completează perfect experiența de joc. Difuzoarele stereo Harman Kardon sunt dotate cu tehologia DTS Sound și oferă un sunet puternic și clar. Mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype, un cititor de carduri care suportă numeroase formate și o unitate optică Blu-Ray.

Port-urile sunt dispuse pe pățile laterale și oferă posibilitatea conectării cu orice dispozitiv, atât la nivelul transferului de fișiere, cât și la nivel video. Ai la dispoziție 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer rapidă, 2 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea, 1 port HDMI și 1 port VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0, așa că vei putea transfera fișiere pe tabletă sau smartphone fără a mai fi nevoie de un cablu de date.

Bateria este tip Li Ion cu 6 celule și oferă o autonomie de lucru de 5-6 ore la un nivel standard de utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • Full HD,
  • 17,3 inch,
  • HDD de 2TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Conectivitate - 9.2
Performanțe - 9.5

9.5

O alegere puternică

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10F este un device puternic, ce se potrivește chiar și celor mai pretențioși utilizatori, indiferent de tipul de activitate desfășurat.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.