Toshiba Satellite P70-B-10U – laptopul cu tot ce îți trebuie

Dacă îți dorești un laptop care să îți permită să desfășori cu el toate activitățile de care ai nevoie atunci modelul Toshiba Satellite P70-B-10U este unul potrivit pentru tine. În plus, portabilitatea acestuia este ridicată, așa că îl vei putea lua cu tine pentru a fi mereu conectat la documentele și proiectele tale. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4299 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 150 de lei. Punctele forte ale modelului sunt procesorul puternic, placa grafică dedicată, sunetul de calitate și designul premium. Din păcate, acesta nu beneficiază de stocare SSD, așa că acest aspect trage puțin în jos oferta, care totuși rămâne atractivă per ansamblu.

LAptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul este unul premium, fiind alcătuit din aluminiu și având finisaje satin-gold. Carcasa este foarte plăcută la atingere. În ceea ce privește culoarea, aceasta este disponibilă pe argintiu. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică, ceea ce se dovedește util pentru sesiunile de gaming. Tastatura este compactă, nu are ramă și oferă o experiență confortabilă de scris. La acest lucru contribuie și carcasa ușor înclinată. Clickpad-ul oferă un control precis, fiind dotat cu sistem multi-touch. Laptopul are dimensiunile de 413 x 33 x 268 mm și o greutate de 2.9 kg.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite P70-B-10U

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul oferă o experiență asemănătoare celei TV, oferind o adâncime foarte bună de câmp și imagini detaliate, clare. Display-ul are o diagonală de 17.3 inch și o rezoluție de 1980 x 1080 de pixeli, conținutul video de orice tip văzându-se la calitate superioară.

Configurația tehnică se remarcă printr-un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell. Acesta are o frecvență de 2.4 GHz și poate face boost până la 3.4 GHz prin tehnologia Turbo Boost 2, atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Memoria RAM este de 8 GB DDR3 și poate fi extinsă până la 16 G. Nu în ultimul rând, este inclusă și o placă video dedicată de tip AMD Radeon R9 M265X. Aceasta are o memorie dedicată de 2 GB GDDR5. Vei putea, prin urmare, să joci orice joc de ultimă oră și să rulezi programe avansate de prelucrare grafică. Multitasking-ul va fi unul cursiv.

Stocarea este doar de tip HDD și are capacitatea de 1 TB. Din păcate, nu există și o unitate SSD, ceea ce s-ar fi arătat util, mai ales pentru acest nivel de preț.

La nivel multimedia se remarcă sistemul audio de calitate, la baza căruia se află difuzoare stereo Harman Kardon. Tehnologia DTS Sound contribuie la redarea unui sunet puternic și bogat. În același timp, mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype, o unitate optică DVD RW și un cititor de carduri care suportă formate SD, Mini SD, Micro SD, SDHC, SDXC, MMC și UHS.

Port-urile sunt numeroase, fiind disponibile 2 port-uri USB 3.0, 2 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea, 1 port HDMI și 1 port VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

Autonomia de lucru este de 4-5 ore la nivel standard și este susținută de o baterie Li-Ion cu 6 celule.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • HDD de 1 TB,
  • Full HD,
  • diagonală de 17,3 inch

Contra:

  • mă așteptam să aibă și SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Conectivitate - 9
Performanțe - 9.2

9.2

O alegere performantă

Toshiba Satellite P70-B-10U este un laptop cu un design plăcut, ce se caracterizează mai ales printr-o configurație puternică.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.