Toshiba Satellite P70-B-10T – laptopul cu Turbo Boost avansat

Toshiba Satellite P70-B-10T este un laptop care asigură o performanță de lucru foarte bună. Acesta este dotat cu cel mai puternic procesor disponibil în momentul actual, un ecran Full HD și un sistem audio performant, fiind potrivit pentru orice activitate și putând înlocui cu succes un sistem desktop. Laptopul Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 5399 lei (verifică preț actualizat).Având în vedere că avem de-a face cu un ecran generos Full HD și dotări performante de sistem desktop integrate ingenios într-un design slim premium, prețul este unul bun.

Laptopul poate fi găsit și în ofertele magazinelor Altex și Evomag.

Designul acestuia are finisaje metalice și se remarcă prin aspectul slim și marginile rotunjite. Carcasa este alcătuită din aluminiu și este ușor texturată. Aceasta este disponibilă pe argintiu și are finisaj satin-gold. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică și fiind potrivită pentru lucrul cu cifre sau gaming. Tastatura este de tip chiclet, neavând ramă și oferind o viteză bună de scris. În plus, tastele beneficiază de iluminare albă. Clickpad-ul este dotat cu un sistem multi-atingere care permite realizarea unor funcții complexe. Laptopul are dimensiunile de 413 x 33 x 268 mm și o greutate de 2.9 kg.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite P70-B-10T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 17.3 inch, oferind o vizibilitate foarte bună. Conținutul video este redat la o rezoluție de 1980 x 1080 de pixeli, imaginile Full HD având o claritate superioară și fiind pline de culoare. Experiența este una asemănătoare celei TV.

Dotările tehnice sunt cele care fac laptopul să se remarce considerabil în fața altor modele. Întâlnim așadar în primul rând un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell. Acesta face parte din seria folosită și în sistemele desktop. Procesorul are o frecvență de 2.6 Ghz și poate face boost până la 3.6 Ghz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Memoria RAM este de 16 GB DDR3. Configurația este completată de o placă video dedicată AMD Radeon R9 M265X cu o memorie de 4 GB GDDR5. Tehnologia AMD Enduro optimizează experiența prin extinderea duratei de viață a bateriei pentru un divertisment de durată. Experiența grafică este una foarte captivantă. Vei putea rula cele mai noi jocuri și programe de prelucrare grafică și vei beneficia în același timp de un multitasking cursiv.

Stocarea este de tip HDD și are capacitatea de 2 TB. Se resimte lipsa unei unități SSD. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia întâlnim un sistem audio performant care completează experiența de joc și oferă un sunet clar și puternic. Sistemul audio are la bază difuzoare stereo Harman Kardon și tehnologia DTS Sound. În același timp mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apeluri Skype, o unitate optică DVD RW și un cititor de carduri.

La nivelul port-urilor întâlnim 2 port-uri USB 3.0, 2 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea, 1 port HDMI și 1 port VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, modelul beneficiază de o baterie Li Ion cu 6 celule care asigură o autonomie de lucru de 4-5 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • Full HD,
  • 17,3 inch,
  • 16 GB RAM,
  • HDD de 2TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Conectivitate - 9.8
Performanțe - 9.5

9.6

O alegere puternică

Toshiba Satellite P70-B-10T este un laptop cu o configurație ce îl recomandă pentru o utilizare solicitantă, dar și pentru pasionații de jocuri.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.