Toshiba Satellite P70-B-10C – laptopul ideal pentru orice task

Toshiba Satellite P70-B-10C este un laptop potrivit atât pentru birou, cât și pentru acasă, integrând o configurație dintre cele mai performante. Vei putea, astfel, să economisești spațiu pe birou și să te bucuri de un dispozitiv portabil, de pe care poți să lucrezi de oriunde. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4999 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să îl cumperi în rate, acestea încep de la 170 de lei. Modelul își merită toți banii datorită faptului că oferă la schimb o configurație foarte performantă, însoțită de un ecran generos și încorporată într-un design modern și elegant.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

La o primă vedere, impresia este că avem de-a face cu un model de calitate premium. Acesta este alcătuit din aluminiu și este subțire și ușor, în ciuda dimensiunilor destul de generoase. Carcasa este disponibilă pe argintiu și are suprafața netedă, oferind o senzație plăcută la atingere. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică. Aceasta nu are ramă și beneficiază de iluminare albă, putând să lucrezi sau să te joci fără probleme și pe timp de noapte. Clickpad-ul este destul de mare pentru a oferi un control bun. Laptopul are dimensiunile de 413 x 33 x 268 mm și o greutate de 2.9 kg.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite P70-B-10C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul de tip Full HD și are o diagonală de 17.3 inch, oferind o vizibilitate excelentă. Jocurile și filmele se vor vedea impecabil. Rezoluția imaginilor este de 1980 x 1080 pixeli, acestea având o calitate superioară. În plus, laptopul poate fi conectat la ecrane mai mari pentru a reda imagini la o calitate UHD.

La nivel tehnic, întâlnim o configurație care permite înlocuirea cu succes a unui sistem desktop. Există astfel, mai întâi, un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell care are o frecvență de 2.5 GHz și, datorită tehnologiei Turbo Boost 2, poate genera o putere de până la 3.5 GHz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Memoria RAM este de 16 GB DDR3. Găsim, în același timp, și o placă video dedicată de tip AMD Radeon R9 M265X. Aceasta are o memorie dedicată de 4 GB GDDR5 și oferă posibilitatea rulării mai multor programe în același timp, precum și a gaming-ului sau lucrului în programe grafice de prelucrare grafică avansată.

Stocarea este doar de tip SSHD și are capacitatea de 1 TB HD și 8 GB SSD. Dispozitivul vine cu sistemul de operare Windows 8 de 64 de biți gata instalat.

La nivel multimedia întâlnim un sistem audio cu difuzoare stereo Harman Kardon și tehnologie DTS Sound. În același timp, mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apeluri Skype, un DVD RW și un cititor de carduri.

La nivelul port-urilor întâlnim 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer rapidă, 2 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea, 1 port HDMI și 1 port VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, Toshiba Satellite P70-B-10C dispune de o baterie Li Ion cu 6 celule care oferă o autonomie de 4-5 ore la un nivel standard de lucru.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • diagonală de 17,3 inch,
  • 16 GB RAM,
  • HDD de 1 TB

Contra:

  • nu are SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite P70-B-10C este un laptop premium, ce se potrivește unui utilizator ce necesită o configurație puternică pentru a rula diferite programe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.