Toshiba Satellite P70-B-106 – laptopul de performanță remarcabilă

Seria Satellite de la Toshiba este recunoscută pentru performanțele deosebite, adaptate cerințelor celor mai pretențioși utilizatori. Toshiba Satellite P70-B-106 este unul dintre modelele de vârf ale seriei, un model care merită toată atenția. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4699 lei (verifică preț actualizat). Modelul este ideal atât pentru gaming, cât și pentru lucrul în programe grafice sau de dezvoltare web. Ecranul mare Full HD oferă o experiență asemănătoare celei tv, filmele și jocurile văzându-se impecabil. Designul este unul premium, completând perfect performanța remarcabilă. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Încă de la început este vizibil faptul că avem de-a face cu un model de vârf, designul fiind alcătuit în totalitate din aluminiu și beneficiind de un finisaj foarte plăcut satin gold. Carcasa este argintie și este foarte atractivă. Dimensiunile sunt de 413 x 28.3 – 33 x 268 mm, iar greutatea este de 2.9 kg. Pentru o experiență confortabilă, tastatura nu are ramă, iar tastele sunt foarte compacte. Vei vedea astfel că ai un randament de lucru mult mai bun. Tastatura este și iluminată, așa că vei putea lucra eficient și noaptea. Este inclusă și partea numerică , gaming-ul sau calculul putând fi realizate mai ușor. Clickpad-ul este generos și dotat cu un control multi-touch care oferă o precizie ridicată.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite P70-B-106

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 17.3 inch, fiind mai mult decât generos. Lățimea acestuia este de 43.9 cm, vizibilitatea fiind excelentă. Luminozitatea este de 300 de niți, iar rezoluția este de 1980 x 1080 de pixeli, imaginile fiind strălucitoare și vibrante. Datorită dimensiunilor, adâncimea de câmp este percepută ca fiind mai profundă, iar calitatea Full HD a imaginilor este pusă în evidență. Experiența este asemănătoare celei de la televizor.

Dotările tehnice performante se remarcă în primul rând prin procesorul Intel Core i7. Acesta are o putere de 2.5 Ghz ce poate fi extinsă până la 3.5 Ghz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 16 GB și o placă video dedicată AMD Radeon R9M265X. Placa video beneficiază de tehnologia AMD Enduro care optimizează experiența de utilizare, oferind condiții optime de joc, lucru sau vizionare multimedia. Dotările fac modelul potrivit atât pentru lucrul în programe grafice avansate, cât și pentru gaming sau multimedia avansat. Capacitatea de stocare este de tip SSHD. Sunt disponibili astfel 1 TB HDD și 8 GB SSD. Toshiba Satellite P70-B-106 vine cu sistemul de operare Windows 8.1 instalat.

Sistemul audio este și el performant, beneficiind de difuzoare stereo cu certificare de calitate Harman Kardon. La baza sunetului se află tehnologia DTS Sound. La nivel multimedia mai întâlnim o cameră web HD și un cititor de carduri care suportă o serie largă de formate.

La nivelul port-urilor găsim 1 port HDMI, 1 port VGA, 2 port-uri USB 3.0, 2 port-uri USB 3.0 și 1 port de rețea. Sunt disponibile și tehnologiile Wireless și Bluetooth.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li Ion cu 6 celule. Aceasta oferă o autonomie de lucru de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • diagonală de 17,3 inch,
  • 16 GB RAM,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată,
  • bluetooth

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite P70-B-106 este un laptop nu doar atrăgător din punct de vedere al designului, ci și din punct de vedere al configurației, extrem de puternice.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.