Toshiba Satellite P70-B-105 – laptopul Intel i7 Full HD

Toshiba Satellite P70-B-105 este un laptop care poate înlocui cu succes un sistem desktop, astfel încât să poți desfășura pe el orice tip de activitate, de la lucrul în diferite programe, inclusiv cele de prelucrare grafică avansată sau dezvoltare software până la vizionarea de filme, gaming sau browsing. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4299 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere faptul că avem de-a face cu un model cu design premium, procesor Intel i7, placă video dedicată și ecran Full HD generos, prețul este unul bun. Laptopul poate fi considerat un partener de încredere.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magzinelor Flanco, Altex și Evomag.

Modelul beneficiază de un design premium cu finisaje metalice  și un aspect slim elegant. Carcasa este alcătuită din aluminiu și are suprafața netedă.  Aceasta este disponibilă pe argintiu, păstrând elementul natural. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică. Vei avea, astfel, o experiență mult mai plăcută de lucru sau de gaming. Tastatura nu are ramă și beneficiază de iluminare albă. Clickpad-ul este dotat cu un sistem multi-atingere și are dimensiuni generoase, fiind foarte ușor de controlat. Laptopul are dimensiunile de 413 x 33 x 268 mm și o greutate de 2.7 kg.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite P70-B-105

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 17.3 inch, având dimensiuni mai mult decât potrivite pentru gaming, vizionarea de filme sau lucru. Ecranul Full HD are o rezoluție de 1980 x 1080 de pixeli, oferind astfel imagini impecabile. Conținutul de orice tip este redat la o claritate superioară. Datorită tehnologiei TruBrite, culorile sunt strălucitoare și pline de viață.

La nivel tehnic întâlnim, în primul rând, un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell. Acesta are o frecvență de 2.5 GHz, iar datorită tehnologiei Turbo Boost 2 poate activa suplimentar nucleele pentru a genera o putere de până la 3.5 GHz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Memoria RAM este de 8 GB DDR3 și poate fi extinsă până la 16 GB printr-un slot suplimentar. Configurația este completată de o placă video dedicată de tip AMD Radeon R9 M265X. Aceasta are o memorie dedicată de 4 GB GDDR5 și permite un multitasking și un gaming de calitate, pe scurt, o experiență grafică remarcabilă. Tehnologia AMD Enduro optimizează experiența prin extinderea duratei de viață a bateriei pentru un divertisment de durată.

Stocarea este doar de tip HDD și are capacitatea de 2 TB.

La nivel multimedia întâlnim un sistem audio performant care are la bază difuzoare stereo Harman Kardon. Calitatea sunetului este asigurată și de tehnologia DTS Souns. În același timp mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apeluri Skype, un DVD RW și un cititor de carduri.

La nivelul port-urilor întâlnim 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer rapidă, 2 port-uri USB 2.0, 1 port de rețea, 1 port HDMI și 1 port VGA. Port-urile sunt dispuse pe părțile laterale. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Toshiba Satellite P70-B-105 beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

Autonomia de lucru este de 4-5 ore la nivel standard și este susținută de o baterie Li Ion cu 6 celule.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • diagonală de 17,3 inch,
  • HDD de 2 TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu are SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite P70-B-105 este un laptop elegant, completat de o configurație puternică, ce îl face ideal pentru cei ce lucrează cu programe solicitante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.