Toshiba Satellite P50T-B-11D – cu display UHD

Dacă în ceea ce priveşte televizoarele, ultima revoluţie tehnologică este reprezentată de ecranele 4K, acestea îşi fac din ce în ce mai mult simţită prezenţa şi în cazul laptopurilor. Marii producători au adoptat deja ecranele Ultra HD şi cele mai avansate modele ale lor, ieşite în 2015, beneficiază de ele. Printre acestea se numără și laptopul Toshiba Satellite P50T-B-11D, ce poate fi găsit la un preț de aproximativ 6500 lei(verifică preț actualizat), preț justificat și de configurația extraordinară a acestuia.

Începând cu designul şi cu materialele utilizate, laptopul se prezintă excelent, fiind uşor (2.3 kilograme) şi foarte rezistent. Carcasa superioară este construită din aluminiu, în timp ce plasticul este păstrat doar pentru marginea care înconjoară display-ul şi partea inferioară a carcasei. Cu toate acestea, materialul utilizat este foarte rezistent şi poate face faţă şi unor mici accidente.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite P50T-B-11D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch, una normală pentru un laptop. În ceea ce priveşte conectivitatea, toate porturile HDMI, VGA şi USB 2.0 şi 3.0 sunt situate în partea dreaptă a laptopului.

În ceea ce priveşte configuraţia, laptopul stă foarte bine, fiind dotat cu un procesor Intel Core i7 de 2.6 GHz, suficient de puternic pentru a putea rula toate jocurile noi la capacitate maximă, dar şi pentru a oferi rezultate rapide pentru toţi cei care îşi doresc să folosească programe de editare foto sau video.

Memoria RAM este de 16 GB, în timp ce placa video este una dedicată, de AMD Radeon (TM) R9 M265X de 2 GB. Cu alte cuvinte, performanţele oferite de acest model sunt unele excelente şi pot fi utilizate în absolut orice situaţie.

Totuşi, vedeta incontestabilă este ecranul cu posibilitatea de redare a imaginilor 4K UHD, aceasta fiind de altfel şi ultima inovaţie în ceea ce priveşte display-urile. Rezoluţia este de 3840 x 2160, imaginea este foarte clară, nivelul de negru perfect adaptat fiecărei nevoi iar saturaţia culorilor nu prezintă probleme.

Este practic un ecran aproape perfect, iar faptul că beneficiază de un touchscreen în 10 puncte nu face decât să sporească şi mai mult calitatea acestuia.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • configuraţia este una excelentă, laptopul fiind practic făcut pentru jocuri de ultimă generaţie, dar mai ales pentru filme
  • ecranul 4K cu touchscreen oferă cea mai bună calitate a imaginii de pe piaţă
  • construcţia este foarte solidă, cu materiale rezistente şi de cea mai mare calitate

Contra:

  • perioada de viaţă a bateriei este una extrem de scăzută, aceasta nerezistând decât 3 ore la utilizare normală

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Conectivitate - 9.6
Performanțe - 9.7

9.6

O alegere puternică

Toshiba Satellite P50T-B-11D este un laptop din gama premium a producătorului, ce asigură o configurație excelentă, dar și o rezoluție 4K.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.