Toshiba Satellite P50T-B-112 – laptopul elegant și performant pentru designeri

Toshiba Satellite P50T-B-112 se remarcă prin calitatea premium pe toate nivelurile, dar mai ales asupra imaginii. Configurația acestuia susține o utilizare intensă în programe cu cerințe grafice avansate, făcând modelul potrivit pentru designeri sau gameri. Prețul pentru acest model este de aproximativ 5900 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul bun dacă avem în vedere media de pe piață. Modelul se remarcă prin ecranul UHD, configurația tehnică impresionantă și conectivitatea ridicată. Într-adevăr, autonomia și capacitatea de stocare puteau fi îmbunătățite, dar chiar și așa laptopul este unul foarte atractiv și ar face gelos pe oricine.

Designul își îndeplinește bine rolul de carte de vizită, fiind foarte elegant și profesional. Carcasa este alcătuită din aluminiu și are accente cromate. Modelul este disponibil pe argintiu. Liniile sunt foarte fine, iar aspectul este unul slim. Tastatura este neagră, oferind un contrast plăcut față de restul carcasei. Aceasta este fără ramă, iar tastele oferă o experiență confortabilă de scris. Este inclusă și partea numerică, așa că vei putea lucra ușor cu cifre. Touchpad-ul este prevăzut cu un sistem multi-touch și este destul de generos, oferind o precizie ridicată. Modelul are dimensiunile de 377.5 x 27.9 x 244 mm și cântărește doar 2.3 kg, având o portabilitate ridicată.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite P50T-B-112

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul reprezintă unul dintre punctele de atracție ale laptopului. Acesta are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție  UHD de 3840 x 2160 de pixeli. Claritatea este de 4 ori mai mare decât în cazul ecranelor Full HD. Proiectele tale și conținutul de orice tip se vor vedea impecabil. Este de remarcat faptul că ecranul este și touch și beneficiază în același timp și de tehnologia IPS. Aceasta contribuie la calitatea culorilor, oferă un control bun atunci când ecranul este folosit cu degetele și în plus oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune. Așadar, ecranul îmbină toate calitățile necesare unei experiențe video de excepție.

La nivel tehnic stau la fel de bine. Se remarcă astfel mai întâi un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell. Acesta are o frecvență de 2.5 Ghz și poate face boost până la 3.5 Ghz atunci când este necesar. Procesorului îi sunt asociate o memorie RAM de 16 GB DDR3 și o placă video dedicată AMD Radeon R9 M265X. Vei putea astfel să lucrezi la un randament bun în orice program de prelucrare grafică de ultimă oră sau să joci cele mai recente jocuri.

Unitatea de stocare are o capacitate de 1 TB. Dacă ar fi ceva de reproșat laptopului, acest lucru ar fi lipsa unei unități SSD.

La nivel multimedia  modelul este dotat cu difuzoare Stereo Harman Kardon dotate cu tehnologia DTS Sound. În același timp mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype, un cititor de carduri care suportă o întreagă listă de tipuri de carduri și o unitate optică Blu-Ray.

Port-urile sunt plasate pe părțile laterale ale laptopului și oferă posibilitatea conectării la orice dispozitiv extern. Există astfel 4 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port VGA și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin wi-fi sau prin cablu. Există și tehnologie Bluetooth.

Laptopul are o baterie Li ion cu 4 celule și oferă o autonomie medie. Și acest aspect putea fi îmbunănățit.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • 4K,
  • touchscreen,
  • 16 GB RAM,
  • HDD de 1TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.5

9.3

O alegere puternică

Toshiba Satellite P50T-B-112 un laptop complet și puternic, ce vine în întâmpinarea nevoilor tale chiar și atunci când este vorba de cele mai solicitante activități.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. este cel mai prost laptop pe care l-am avut vre-odata…ma enervez zilnic. Driverele sunt praf. Nu au suport tehnic in romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.