Toshiba Satellite P50-C-11M – laptopul cu performanță excelentă

De multe ori, configurațiile laptopurilor dezamăgesc la stabilirea unui echilibru bun între dotări, făcând compromisuri ce par greu de înțeles din punctul de vedere al utilității pentru utilizator. Toshiba Satellite P50-C-11M este un model lansat în 2015 de japonezi, care demonstrează că există și laptopuri bine echilibrate, ce pot concura oricând cu sistemele desktop. Are un preț de aproximativ 5689 lei (verifică preț actualizat). Acesta este un laptop ce oferă dotări foarte bine echilibrate, incluzând un procesor Intel performant, o memorie RAM generoasă și o placă video NVIDIA, cărora le asociază un design aparte, un ecran Full HD performant, un sunet de calitate și un spațiu de stocare suficient. Laptopul este ideal pentru designeri și graficieni, precum și pentru gameri sau oricine are nevoie de un multitasking foarte bun, raportul calitate-preț fiind excelent.

Laptopul arată la fel de bine precum și lucrează, designul său având finisaje din aluminiu, o construcție ultra slim și o culoare aparte. Modelul are dimensiunile de 380 x 22.5 x 259.9 mm, cântărește 2.2 kg și este disponibil pe nuanța satin-gold, ieșind cu siguranță în evidență. Carcasa este foarte plăcută la atingere și gândită astfel încât să ofere confort maxim în timpul utilizării. Prin urmare, palm-rest-ul este prevăzut cu aluminiu, evitând încălzirea și alunecarea mâinilor în timpul lucrului. Capacul este și el prevăzut cu aluminiu, oferind astfel protecție împotriva zgârieturilor.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite P50-C-11M

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Tastatura include și partea numerică suplimentară din partea dreaptă și are o construcție plată, tastele fiind totodată și apropiate. În acest fel, vei avea o viteză de scriere și de calcul foarte bună, iar clickpad-ul generos oferă un control precis.

Ecranul are diagonala de 15.6 inch și o rezoluție Full HD, în timp ce imaginile redate la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli sunt foarte clare și pot fi calibrate în detaliu, astfel încât culorile să fie controlate cât mai precis și proiectate exact la fel ca în realitate.

Ajugând acum la partea tehnică, echilibrul este susținut de un procesor Intel Core i7 însoțit de o memorie RAM de 16 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 930M. Nu există astfel dubii în privința faptului că poți rula orice joc sau program recent fără nicio problemă. Multitasking-ul este foarte cursiv, susținând o productivitate maximă. Dotările se completează între ele pentru a exploata fiecare detaliu, așa că gaming-ul sau prelucrarea grafică vor deveni adevărate experiențe multimedia.

Stocarea se face pe HDD și SSD, având la dispoziție 1 TB HDD și 8 GB SSD. Prin urmare, spațiul este destul de mare, viteza de transfer va fi bună, iar datele vor fi protejate suplimentar.

Laptopul beneficiază de un sunet de calitate, care completează foarte bine imaginile video. Sistemul audio este prevăzut cu difuzoare Harman Kardon și folosește pentru procesarea sunetului tehnologia DTS Studio Sound. La nivel multimedia vei mai găsi o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică Blu-ray.

Autonomia este și ea bună, modelul fiind dotat cu o baterie Li Ion cu 4 celule și rezistând 4-5 ore fără a fi conectat la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design pe auriu
  • ecran Full HD ce acceptă calibrarea
  • configurație bine echilibrată
  • stocare SSHD
  • sistem audio cu difuzoare Harman Kardon

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Conectivitate - 9.9
Performanțe - 9.8

9.9

O alegere puternică

Toshiba Satellite P50-C-11M este un laptop cu o configurație foarte puternică, ideal pentru un business man, dar și pentru clipele de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.