Toshiba Satellite P50-C-11K – laptopul ultra performant și elegant

În cazul laptopurilor, designul ocupă un loc destul de important, cei mai mulți dintre utilizatori preferând modele slim și cu un aspect elegant, care să fie în ton cu performanța. Toshiba Satellite P50-C-11K este un laptop care îndeplinește foarte bine aceste cerințe, fiind unul dintre cele mai bine cotate pe partea de design. Este un laptop ideal pentru prelucrarea grafică și audio-video, oferind performanța necesară susținerii unor sarcini solicitante. Prețul este pe măsura dotărilor, fiind foarte bine argumentat, acesta putând fi achiziţionat la suma de aproximativ 5699 lei (verifică preț actualizat). Modelul este în același timp potrivit pentru gaming, divertisment sau lucrul intens la birou sau de acasă.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Astfel, modelul beneficiază de o construcție cu finisaj din aluminiu și are o culoare specială, tonurile satin gold oferind un aspect premium și diferențiind cu ușurință laptopul de ofertele competitorilor. Liniile foarte fine și profilul slim completează gradul ridicat de eleganță, iar tastatura compactă și plată oferă un control foarte bun, păstrând în același timp un contrast atractiv față de restul carcasei. Tastatura este și iluminată, așa că poate fi folosită cu ușurință pe timp de noapte, creând totodată o atmosferă plăcută. Touchpad-ul este mare și prevăzut cu tehnologie multi-gesturi așa că susține și el un control foarte bun.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite P50-C-11K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție Full HD, imaginile având o calitate superioară, fiind redate la 1920 x 1080 pixeli. Spre deosebire de alte ecrane de laptop, acesta de față oferă posibilitatea calibrării în detaliu a culorilor folosind Chroma Tune. Acest lucru este cu atât mai util pentru cei care lucrează în programe de prelucrare grafică.

Laptopul are o configurație performantă care începe cu un procesor Intel Core i7 cu o putere de 2.4 GHz, ce poate face boost până la 3 GHz pentru a evita suprasolicitarea sistemului de operare. Procesorul se va adapta astfel în mod dinamic, proporțional cu sarcinile și aplicațiile la care este supus sistemul. Procesorul este însoțit de o placă video dedicată NVIDIA GeForce 950M și o memorie RAM de 8 GB, ce poate fi extinsă până la 16 GB. Orice program sau joc va rula astfel impecabil, modelul făcând față celor mai solicitante sarcini.

Stocarea se face pe HDD și SSD, HDD-ul asigurând o capacitate suficientă de 1 TB, iar SSD-ul  completând cu o viteză foarte rapidă de transfer și o siguranță ridicată a datelor. Modelul este livrat cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia, sistemul audio este dotat cu difuzoare stereo Harman Kardon şi tehnologie DTS Sound, aşa că atinge un spectru larg de frecvențe, iar muzica, jocurile și filmele se vor auzi mult mai bine. Tot la nivel multimedia vei mai găsi o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică Blu-ray RW.

Autonomia este una bună, fiind susținută de o baterie Li Ion cu 4 celule. Vei putea lucra astfel până la 5 ore fără a fi nevoie să conectezi laptopul la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design aparte, pe auriu
  • ecran Full HD cu posibilitate de calibrare Chroma Tune
  • performanță ridicată
  • stocare SSHD
  • sunet de calitate
  • autonomie bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.6
Performanțe - 9.4

9.5

O alegere puternică

Toshiba Satellite P50-C-11K este un laptop cu un design impecabil, dar mai mult de atât are o configurație foarte puternică.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.