Toshiba Satellite P50-C-11H L – laptopul Intel Full HD

Seria de laptopuri lansată de Toshiba în 2015 aduce configurații foarte atractive, potrivite pentru cei care au nevoie să mențină un nivel ridicat de productivitate peste zi și țin la aspectul și portabilitatea dispozitivelor pe care le folosesc. Toshiba Satellite P50-C-11H L are un preț de 3599 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un laptop performant, ideal pentru cei care vor un dispozitiv portabil pentru lucru. Modelul permite lucrul în programe de prelucrare grafică și gaming-ul și are în același timp un design care invită parcă să fie purtat cu tine peste zi. Laptopul este cu siguranță unul atractiv.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Laptopul are un design alcătuit din aluminiu și plastic, inserțiile de aluminiu fiind foarte utile pentru zona de sprijin pentru mâini și capac, întrucât evită supraîncălzirea și apariția zgârieturilor. Carcasa e disponibilă într-o nuanță plăcută satin-gold, care oferă în același timp un grad superior de eleganță. Laptopul are o construcție subțire și este ușor, fiind adaptat pentru a te putea însoți pe parcursul zilei. Tastatura este insulară și plată și oferă o viteză bună de scris. De asemenea, aceasta beneficiază de iluminare și poate fi folosită și în condiții slabe de iluminare. Clickpad-ul adiacent este mare și acceptă o serie largă de gesturi, așa că laptopul oferă un control foarte bun. Modelul are dimensiunile de 380 x 22.5 x 259.9 mm și cântărește 2.1 kg.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite P50-C-11H L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 15.6 inch, respectiv 39.6 cm, ceea ce înseamnă că este unul standard, punctul său forte fiind calitatea Full HD. Imaginile sunt redate astfel la 1920 x 1080 pixeli, fiind deosebit de clare. De asemenea, ecranul permite calibrarea inteligentă a culorilor folosind Chroma Tune, astfel că te vei putea asigura că imaginile beneficiază de culori exact așa cum ar trebui să arate.

Configurația tehnică face laptopul potrivit pentru o serie largă de activități, chiar și unele solicitante. Modelul este dotat astfel cu un procesor Intel Core i5 cu o putere de 2.2 GHz ce poate face boost până la 2.7 GHz, iar dotările mai includ o placă video dedicată NVIDIA GeForce 930M și o memorie RAM de 8 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB. Laptopul are astfel un multitasking foarte bun și permite lucrul intens în programe de prelucrare grafică sau gaming-ul.

Stocarea se face pe SSD, având la dispoziție 256 GB. Laptopul este livrat cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat și poate face upgrade la Windows 10.

La nivel multimedia, sistemul audio face efectele din jocuri, filme sau muzică să se audă la o calitate înaltă datorită difuzoarelor stereo Harman Kardon cu tehnologie DTS Sound. Modelul este dotat de asemenea cu o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică DVD-RW.

Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 4 celule și este potrivită pentru lucrul wireless, iar tu vei putea lucra astfel până la 5 ore fără a fi nevoie să conectezi laptopul la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant într-o culoare aparte
  • ecran Full HD
  • configurație performantă
  • stocare SSD
  • sistem audio cu difuzoare Harman Kardon

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.2
Performanțe - 9.6

9.4

O alegere puternică

Toshiba Satellite P50-C-11H L este un laptop extrem de elegant, cu o configurație suficient de puternică încât să îți asigure un multitasking eficient.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.