Toshiba Satellite P50-C-10H – laptopul portabil complex

Toshiba a lansat în 2015 o serie de 28 de laptopuri noi, cu upgrade-uri pe partea de consum și pregătite pentru sosirea Windows 10. Toshiba Satellite P50-C-10H face parte din modelele ceva mai accesibile ale seriei. Cu un preț de aproximativ 4509 lei (verifică preț actualizat), modelul este un laptop elegant, adaptat pentru utilizarea  de acasă, de la birou sau din afara acestuia datorită performanței bune și designului portabil. Posibilitatea de upgrade la Windows 10 este foarte atractivă, oferind acces la funcții avansate. Utilizatorii mai pretențioși se pot îndrepta spre modelele mai scumpe ale seriei.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Laptopul se remarcă printr-un design aparte, care plusează printr-o construcție ultra slim, o culoare aparte și materialele de calitate. Carcasa este alcătuită din aluminiu, cu excepția ramei din jurul ecranului care a fost păstrată din plastic. Rezistența este astfel foarte bună, iar aspectul este unul premium. De asemenea, carcasa are culoarea auriu-satinat, lucru mai rar întâlnit în cazul laptopurilor. Tastatura este plată și include și partea numerică suplimentară, oferind o viteză bună de scris și de calcul. Laptopul are dimensiunile de 380 x 22.5 x 259.9 mm și o greutate de 2.1 kg.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite P50-C-10H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul obișnuit, având diagonala de 15.6 inch și o rezoluție HD, imaginile fiind redate la 1366 x 768 pixeli, rezoluția cea mai mică pentru seria P50. Un avantaj al ecranului este că vei putea calibra culorile cu ajutorul ChromaTune în cazul în care ți se par prea șterse sau nu sunt reglate conform așteptărilor tale.

Configurația este una atractivă, putând face față unor utilizări multiple. Vei putea astfel să desfășori cursiv activitățile de zi cu zi, să lucrezi, să urmărești conținut multimedia și chiar să te joci jocuri la un nivel standard. Modelul este dotat cu un procesor Intel Core i5 cu arhitectură Broadwell, care generează o putere de 2.2 GHz și poate face boost până la 2.7 GHz atunci când sistemul de operare este suprasolicitat. Activitatea procesorului este susținută de o memorie RAM de 4 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 930M. Printr-un upgrade asupra memoriei vei putea obține o performanță mult mai bună, memoria putând fi extinsă până la 16 GB.

Stocarea este de tipul SSD și ai la dispoziție 256 GB, laptopul fiind livrat cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 și putând face upgrade la Windows 10. La nivel multimedia, laptopul beneficiază în primul rând de un microfon integrat și sunet de calitate superioară. Difuzoarele Harman Kardon redau un sunet clar și bogat la un volum bun, iar acesta este procesat folosind tehnologia DTS Sound pentru o experiență cu atât mai atractivă. Modelul mai beneficiază de o cameră web HD, un cititor de carduri pentru cele mai uzuale modele și o unitate optică DVD RW.

Acumulatorul este de tip Litiu-Ion, cele 4 celule asigurând o autonomie de lucru de până la 3-4 ore, aceasta fiind una decentă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant din aluminiu
  • configurație atractivă
  • stocare SSD
  • sistem audio superior
  • posibilitatea de upgrade la Windows 10

Contra:

  • ecranul HD este mai puțin atractiv

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Reviw.ro

Design - 8.9
Conectivitate - 8.3
Performanțe - 8.6

8.6

O alegere inspirată

Toshiba Satellite P50-C-10H este un laptop cu o configurație destul de puternică pentru a face față aproape oricărei provocări.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.