Toshiba Satellite P50-C-10G – laptopul cu posibilitatea de upgrade la Windows 10

Posibilitatea de a face upgrade la Windows nu este atât de surprinzătoare pentru un laptop, dar pentru ca upgrade-ul să exploateze complet funcțiile noului sistem de operare este nevoie de o serie de dotări, dotări pe care modelul Toshiba Satellite P50-C-10G le integrează cu succes. Are un preț de aproximativ 5019 lei (verifică preț actualizatși este un laptop lansat în 2015, pregătit pentru a face față upgrade-urilor și unei utilizări actuale care presupune lucrul din diferite locuri peste zi și desfășurarea unor activități diverse. Laptopul are un design elegant și arată foarte bine, așa că atrage atenția pe toate nivelurile.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Laptopul arată foarte bine, fiind elegant și disponibil într-o culoare aparte. Nuanța satin-gold este specială și destul de rar întâlnită. Carcasa este alcătuită din aluminiu și are un aspect atractiv, oferind în același timp o protecție bună împotriva zgârieturilor, aceasta având dimensiunile de 380 x 22.5 x 259.9 mm. Se remarcă faptul că profilul este foarte subțire, acest lucru susținând aspectul elegant și sugerând o performanță ridicată. Tastatura are taste plate și apropiate, așa că îți va fi foarte ușor să scrii. Clickpad-ul are dimensiuni generoase și oferă un control bun.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite P50-C-10G

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul de 15.6 inch are o rezoluție Full HD, iar imaginile au o calitate superioară. Acestea sunt redate la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli, având o claritate foarte bună și fiind însoțite în același timp de culori atractive. Pentru o experiență personalizată, culorile pot fi calibrate folosind ChromaTune.

La nivelul performanței, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i7, o memorie RAM de 8 GB și o placă video NVIDIA GeForce 930M. Modelul poate fi folosit astfel pentru sarcini de complexitate medie și ușor avansată, făcând față multitasking-ului, lucrului în programe de prelucrare grafică sau gaming-ului la nivel acceptabil. Memoria RAM poate fi extinsă până la 16 GB, iar dotările promit să permită rularea cursivă a sistemului Windows 10.

Sistemul de operare aduce drept noutăți un motor de căutare avansat, un asistent digital cu comandă vocală, funcții avansate de securitate wireless și multe altele. Pentru a se adapta sistemului, laptopul este dotat cu un microfon dual, tehnologie wireless A/C etc.

Laptopul este livrat cu sistemul de operare Windows 8.1, urmând să poți face upgrade la Windows 10.

Stocarea este SSHD, având la dispoziție 1 TB HDD și 8 GB SSD. Viteza de transfer și securitatea datelor vor fi astfel foarte bune și vei avea suficient spațiu pentru stocarea programelor, filmelor, jocurilor etc.

Pentru o experiență completă, laptopul este dotat cu difuzoare puternice Harman Kardon, sunetul fiind prelucrat cu ajutorul tehnologiei DTS Studio Sound pentru a fi clar și amplu.

Modelul mai beneficiază la nivel multimedia de o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate DVD RW. Autonomia de lucru atinge 3-4 ore și este una standard, bateria fiind de tip Li Ion cu 4 celule.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim din aluminiu
  • ecran Full HD cu posibilitate de calibrare
  • performanță bună
  • stocare SSHD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Conectivitate - 8.9
Performanțe - 9.2

9.1

O alegere bună

Toshiba Satellite P50-C-10G este un laptop cu o configurație puternică, potrivită unei utilizări intense, dar și pentru un gaming ocazional.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.