Toshiba Satellite P50-C-10F – laptopul de serie nouă pentru orice activitate

Seria din 2015 a laptopurilor Toshiba aduce configurații care pot face față cu succes sarcinilor de complexitate medie. Laptopul Toshiba Satellite P50-C-10F este un model atractiv de lucru, ideal pentru cei care vor să beneficieze de productivitate pe un dispozitiv care arată foarte bine. La un preț de 4349 lei (verifică preț actualizat), Toshiba Satellite este un laptop lansat recent de cei de la Toshiba pentru a oferi o soluție atractivă celor aflați în căutarea unui dispozitiv de lucru complex care să arate și bine. Modelul se remarcă printr-o performanță bună în desfășurarea sarcinilor, putând fi folosit și pentru un gaming la nivel standard. Laptopul este astfel ușor de adaptat pentru lucru, divertisment, etc, și își va găsi și repede loc într-un rucsac, așa că va deveni cu siguranță un adevărat companion.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Modelul este alcătuit în totalitate din aluminiu și e disponibil pe culoarea satin-gold, nuanța de auriu oferind un aspect foarte elegant. Carcasa are în același timp o rezistență bună, lăsând impresia că va scăpa fără zgârieturi în cazul unor lovituri. Carcasa este destul de subțire, având dimensiunile de 380 x 22.5 x 259.9 mm, iar în ceea ce privește greutatea laptopul cântărește doar 2.2 kg, așa că este ușor de transportat. Tastatura este iluminată, iar tastele au o distanță redusă între ele, astfel încât degetele să se miște rapid și precis peste ele, viteza de scris fiind foarte bună. La baza tastaturii, clickpad-ul este destul de mare și oferă un control bun.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite P50-C-10F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul de 15.6 inch are o rezoluție HD, imaginile fiind redate la 1366 x 768 pixeli și având o calitate generală decentă. Seria P50 cuprinde de asemenea și modele cu ecrane Full HD sau UHD, pentru utilizatorii mai pretențioși.

La nivelul performanței dotările se completează destul de bine, oferind o experiență cursivă în derularea activităților. Procesorul Intel Core i5 oferă puterea necesară îndeplinirii optime a sarcinilor, la o viteză bună, fără timpi de așteptare. Configurația mai cuprinde o memorie RAM de 8 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 930M. Performanța generală este astfel foarte bună și vei putea folosi laptopul atât pentru lucru, cât și pentru multimedia și divertisment, inclusiv gaming.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, având la dispoziție suficient spațiu pentru programe, filme, muzică etc. Stocarea se face doar pe HDD, fără a exista spațiu SSD. Modelul vine însoțit de sistemul de operare Windows 8.1, acceptând și upgrade pentru Windows 10.

La nivel multimedia se remarcă în primul rând difuzoarele stereo Harman Kardon cu tehnologie DTS Studio Sound. Sunetul este amplu și puternic și este distribuit surround, oferind o acoperire bună pentru o cameră de dimensiuni medii. Laptopul mai este dotat cu o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică DVD RW.

Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 4 celule și ajunge până la 3-4 ore de lucru.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut, slim și într-o culoare deosebită
  • peformanță bună pentru activități diferite
  • sunet amplu asigurat de difuzoare Harman Kardon
  • autonomie bună

Contra:

  • lipsa stocării SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Performanțe - 9.2
Conectivitate - 9.2

9.3

O alegere puternică

Toshiba Satellite P50-C-10F este un laptop ce se remarcă nu doar prin eleganța sa ci și printr-o configurație puternică.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.