Toshiba Satellite P50-B-11M – laptopul cu performanță absolută

Toshiba Satellite P50-B-11M este un laptop care se miște rapid și îți permite să redai conținut de orice tip la nivel înalt, beneficiind de unele dintre cele mai avansate dotări la momentul actual. Prețul său este de aproximativ 4999 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 180 lei. Având în vedere dotările impresionante, prețul este unul decent. Laptopul are o configurație foarte performantă, care îi permite să concureze cu orice sistem desktop. Singurul aspect mai slab este reprezentat de bateria care putea fi îmbunănățită.

Laptopul poate fi găsit şi în oferta magazinelor Altex şi Evomag.

Acesta are un design premium alcătuit din aluminiu și beneficiază de accente cromate pentru un aspect perfect elegant. Marginile rotunjite fac designul mai prietenos. Tastatura este neagră și include și partea numerică, oferind o experiență confortabilă pentru gaming sau lucrul cu cifre. Tastatura este de tip chiclet, așa că nu are ramă și oferă o viteză de scris remarcabilă. Tastele beneficiază de iluminare albă, așa că vei putea lucra chiar și în condiții slabe de iluminare. Touchpad-ul este generos și beneficiază de un sistem de multi-touch, oferind un control precis. Modelul are dimensiunile de 377 x 27 x 244 mm și cântărește doar 2.2 kg, având o portabilitate ridicată.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite P50-B-11M

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție Full HD de 1980 x 1080 de pixeli. Conținutul de orice tip se va vedea extrem de clar și plin de viață. Vizibilitatea este foarte bună, la acest lucru contribuind și unghiurile extinse de vizualizare.

Trecând la partea tehnică, aici lucrurile devin cu adevărat interesante.  Se remarcă mai întâi un procesor Intel Core i7 de ultimă generație, cu arhitectură Haswell. Acesta are o frecvență de 2.5 Ghz și poate face boost până la 3.5 Ghz atunci când sistemul de operare are nevoie de susținere suplimentară. Procesorul este dotat cu tehnologia Hyper Threading și oferă o putere optimă pentru jocuri și creație în cele mai avansate programe de prelucrare grafică. În același timp, procesorul asigură un multitasking cursiv. Configurația este completată de o memorie RAM de 16 GB DDR3 și o placă video dedicată AMD Radeon R9 M265X. Vei beneficia astfel de o experiență comparabilă cu cea de pe un sistem desktop, putând rula orice joc de ultimă oră.

Unitatea de stocare este de tip SSHD și are o capacitate de 1 TB pe HDD și 8 GB SSD. Modelul vine însoțit de sistemul de operare Windows 8.1.

La nivel multimedia  se remarcă sistemul audio performant dotat cu difuzoare Stereo Harman Kardon. Difuzoarele asigură o experiență completă de joc, oferind un sunet clar și bogat. În același timp mai sunt disponibile o cameră web HD cu microfon încorporat pentru apeluri video pe Skype, un cititor de carduri care suportă o serie întreagă de formate și o unitate optică Blu-Ray.

Port-urile disponibile oferă posibilitatea conectării la diferite dispozitive externe. Există astfel 4 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin wi-fi sau prin cablu. Există și tehnologie Bluetooth, așa că vei putea transfera fișiere pe tabletă sau smartphone fără a mai fi necesar un cablu de date.

Laptopul are o baterie Li ion cu 4 celule și oferă o  autonomie de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • Full HD,
  • 16 GB RAM,
  • HDD de 1TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.4

9.5

O alegere puternică

Toshiba Satellite P50-B-11M este un laptop elegant, cu o configurație puternică, ideală pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.