Toshiba Satellite L70-C-106 – laptopul elegant cu ecran mare

Dacă îți dorești un laptop cu ecran mare și design care să iasă din tipare, modelul Toshiba Satellite L70-C-106 ți se va părea foarte atractiv. Acesta beneficiază de un ecran de 17.3 inch și are un design complet alb, așa că va atrage cu siguranță atenția. Modelul poate fi găsit în magazine la preţul de aproximativ 2999 lei (verifică preț actualizat).

Modelul are un design simplu și curat, dar care se face remarcat exact prin acest lucru. Carcasa aurie are un aspect impecabil și foarte interesant, iar pentru a nu păstra amprentele, carcasa este mată și ușor texturată. Tastatura are taste foarte plate și cu priză joasă, așa că oferă o experiență de scriere confortabilă. Laptopul are dimensiunile de 412.7 x 26.5 x 279.4 mm și o greutate de 2.6 kg, fără a depăși cu mult greutatea unui model cu ecran de 15.6 inch. Prin urmare, acesta este foarte ușor de transportat.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L70-C-106

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 17,3 inch și o rezoluție HD+, imaginile bucurându-se de o vizibilitate excelentă, culori atractive și un nivel ridicat de claritate. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1600 x 900 pixeli, conținutul de orice tip urmând a se va vedea mult mai bine pe ecranul mare.

La nivel tehnic, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 GHz. Acesta asigură un multitasking bun și desfășurarea rapidă a sarcinilor de complexitate mică și medie. Laptopul mai beneficiază de o memorie RAM de 8 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Vei putea astfel să navighezi fără probleme în browser, să lucrezi în diverse programe, să urmărești filme etc.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1 TB, având la dispoziție suficient spațiu pentru conținutul de orice fel.

Laptopul vine însoțit de sistemul de operare Windows 8.1 și suportă upgrade-ul la Windows 10.

La nivel multimedia, modelul este dotat cu tehnologiile DTS Sound și redă un sunet clar, bogat și cu efect surround. Laptopul mai beneficiază de o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype și un cititor de carduri SD care suportă diverse formate și face mai ușor transferul de date, fără a fi nevoie de cablu.

În ceea ce priveşte autonomia, dispozitivul are o baterie Li-ion cu 4 celule care asigură o autonomie de până la 3-4 ore. Pe partea de conectivitate regăsim o colecție de 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, HDMI și o ieșire audio.

Modelul se remarcă printr-un design elegant și o portabilitate ridicată în condițiile în care ecranul are dimensiuni mai mari. Laptopul are aceeași greutate cu multe dintre laptopurile cu ecrane mai mici. Performanța este atractivă, iar autonomia este bună, așa că pachetul este complet, raportul calitate-preț fiind foarte bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran mare cu rezoluție HD+
  • performanță bună
  • sistem de operare Windows 8.1
  • autonomie bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Conectivitate - 8.7
Performanțe - 8.3

8.5

O alegere bună

Toshiba Satellite L70-C-106 este un laptop dotat cu un ecran de calitate HD+, ce redă imagini clare și cu o vizibilitate foarte bună.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.