Toshiba Satellite L70-B-150 – laptopul pentru divertisment și performanță

Dacă vrei să îți cumperi un laptop care să înlocuiască vechiul sistem desktop, probabil urmărești un model cu ecran care să asigure imagini de calitate și o configurație care să îți permită realizarea oricărui tip de activitate. Un astfel de model este și Toshiba Satellite L70-B-150. Prețul său este de aproximativ 3999 lei (verifică preț actualizat). Raporul calitate-preț este unul foarte bun. Laptopul poate înlocui cu succes un sistem desktop.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul acestuia este definit de un grad ridicat de minimalism, susținut atât la nivelul formei, cât și la nivelul dimensiunilor sau culorilor. Astfel, modelul are un aspect plat cu o suprafață ușor înclinată și este disponibil într-o combinație de argintiu și negru. Carcasa este alcătuită din plastic, dar arată foarte elegant. Capacul și zona de sprijin pentru mâini sunt argintii, în timp ce tastatura și zonele din jurul acesteia și ale ecranului sunt negre. Contrastul este unul foarte plăcut. Tastatura este completă, fiind incluse și tastele numerice din partea dreaptă. Datorită suprafeței ușor înclinate, experiența de scris este una cu atât mai confortabilă. Clickpad-ul este prevăzut cu un sistem multi-touch și are dimensiuni generoase. Laptopul are dimensiunile totale de 413 x 33.7 – 29 x 268 mm, iar greutatea acestuia este de 2.7 kg.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L70-B-150

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum ți-ai dat seama din dimensiuni, modelul este dotat cu un display de 17.3 inch.  Conținutul video se va vedea astfel foarte bine pe ecranul generos. În același timp, imaginile vor avea o rezoluție HD+ de 1600 x 900 pixeli și vor beneficia  de culori strălucitoare. Vei avea impresia că vezi filmele pe un ecran TV.

La nivelul performanței, laptopul îți oferă un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.6 GHz care, prin intermediul tehnologiei Turbo Boost 2, poate crește puterea până la 3.6 GHz atunci când sistemul de operare este suprasolicitat. Procesorul este același folosit și pentru sistemele desktop. Configurația este completată de o memorie RAM de 8 GB DDR3 cu o capacitate de extindere până la 16 GB printr-un slot suplimentar și o placă video dedicată AMD Radeon R9 M265X. Performanța este astfel una foarte bună, putând rula orice joc sau program cu cerințe grafice avansate și lucra într-un multitasking fluid. Gaming-ul se desfășoară fără probleme, distracția atingând cote maxime.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1 TB. Din păcate, nu este disponibilă și o unitate SSD. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia se remarcă, în primul rând, sunetul de calitate superioară. Sistemul audio este dotat cu difuzoare ONKYO, iar sunetul este asigurat de tehnologia DTS Sound. Vei avea la dispoziție și o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype, precum și o unitate DVD RW și un cititor de carduri SD care suportă diverse formate.

Port-urile sunt destul de numeroase și de diverse. Există astfel 2 port-uri USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer superioară, 1 port VGA, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. E disponibilă și tehnologia Bluetooth, așa că vei putea transfera fișiere și fără cablu.

Autonomia este susținută de o baterie Li-Ion cu 6 celule.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată,
  • diagonală de 17,3 inch

Contra:

  • nu este Full HD,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Conectivitate - 8.5
Performanțe - 8.9

8.8

O alegere puternică

Toshiba Satellite L70-B-150 este un laptop ce se recomandă prin putere, dar și printr-un aspect deosebit, raportat la un preț decent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.