Toshiba Satellite L70-B-12T – laptopul performant cu ecran generos

Dacă îți dorești un laptop cu ecran mare și performant care, în același timp, să beneficieze de dotări competitive și la nivel tehnic, modelul Toshiba Satellite L70-B-12T ar putea fi cel potrivit pentru tine. Acesta îmbină perfect un design atractiv cu dotări performante la fiecare nivel, fiind astfel pe placul chiar și celor mai pretențioși. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3249 lei (verifică preț actualizat). Punctele forte ale laptopului sunt procesorul Intel performant, placa video dedicată și autonomia bună.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Aspectul laptopului este unul modern și elegant.Pe partea de design producătorul folosește argintiul și negrul pentru a reda un aspect minimalist. Astfel, zona care acoperă tastatura și ecranul este complet neagră, iar capacul și zona de sprijin pentru mâini sunt argintii. Contrastul oferit este unul foarte plăcut. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică. Tastatura este ergonomică și compactă, oferind o experiență de scris foarte confortabilă. Clickpad-ul este prevăzut cu un sistem de control multi-touch pentru gesturi, acceptând o serie diversă de funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor. Clickpad-ul reușește să înlocuiască eficient mouse-ul. Dimensiunile laptopului sunt de 413 x 33.7 – 29 x 268 mm, iar greutatea acestuia este de 2.7 kg. Se remarcă faptul că laptopul este foarte subțire.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite L70-B-12T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală foarte generoasă de 17.3 inch, fiind mai mare decât majoritatea de pe piață din clasa mid-range. Are o rezoluție HD+ de 1600 x 900 pixeli și beneficiază de unghiuri de vizualizare foarte bune. Laptopul oferă, astfel, o experiență plăcută de vizionare.

La nivel tehnic, are o configurație care face față oricărui tip de activitate, chiar și a celor mai solicitante pentru procesor sau placa grafică. Laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i5, Haswell cu o putere de 1.7 Ghz, care prin intermediul tehnologiei Turbo Boost 2, poate activa nucleele și  distribui o putere mai mare atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Procesorul poate atinge astfel o frecvență de 2.7 Ghz la nevoie.

Modelul Toshiba mai beneficiază de o memorie  RAM DDR3 de 4 GB cu o capacitate de extindere până la 16 GB printr-un slot suplimentar. Laptopul a mai fost dotat cu o placă video dedicată AMD Radeon R7 M260 care folosește tehnologia AMD Enduro. Astfel, pot fi rulate chiar și jocuri mai pretențioase. Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1TB.

La nivel multimedia Toshiba Satellite L70-B-12T beneficiază de difuzoare ONKYO certificate pentru calitate, iar sunetul este asigurat de tehnologia DTS Sound. Laptopul dispune și de o cameră web HD cu microfon integrat.  Nu în ultimul rând, laptopul are o unitate DVD RW și un cititor de carduri SD care suportă modele SD, Mini SD, Micro SD, SDHC, SDXC și MMC.

La nivelul conectivității, laptopul beneficiază de 2 port-uri USB 3.0, 2 port-uri USB 2.0 și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul este dotat și cu tehnologie Bluetooth 4.0.

Dispozitivul are o baterie Li-ion cu 6 celule, oferind astfel o autonomie de lucru de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • diagonala de 17,3,
  • rezoluție HD +,
  • HDD de 1 TB

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite L70-B-12T este un device modern, ce vine echipat cu o serie de specificații, ce reușesc să facă față activităților mai solicitante.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.