Toshiba Satellite L70-B-10M – laptopul cu ecran generos

Ecranul joacă un rol important în alegerea unui laptop, mai ales pentru cei care își doresc un model care să înlocuiască un sistem desktop. În ultima perioadă, modelele cu ecrane performante și dimensiuni generoase au început să aibă prețuri mai mici, așa că momentul este oportun pentru cumpărarea unui astfel de laptop. Modelul Toshiba Satellite L70-B-10M combină ingenios performanța tehnică și designul atractiv, oferind în același timp un ecran de dimensiuni peste medie. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3300 lei (verifică preț actualizat). Punctele forte ale laptopului sunt ecranul generos de calitate, procesorul performant, placa video dedicată și autonomia bună.

Designul laptopului este unul modern și elegant, acesta fiind subțire și având o carcasă disponibilă într-o combinație atractivă de argintiu și negru. Capacul și zona de sprijin pentru mâini sunt argintii și prevăzute cu un strat mat și texturat, care să nu păstreze urmele de degete. Zona care acoperă tastatura și ecranul este complet neagră, oferind un contrast foarte plăcut. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică. Tastele sunt plate și ușor de apăsat, oferind o experiență plăcută de utilizare. Clickpad-ul este prevăzut cu control multi-touch pentru gesturi, acceptând astfel o serie diversă de funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor. Dimensiunile laptopului sunt de 413 x 33.7 – 29 x 268 mm, iar greutatea acestuia este de 2.7 kg.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite L70-B-10M

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală foarte generoasă de 17.3 inch și o rezoluție HD+ de 1600 x 900 pixeli. Datorită tehnologiei TruBrite imaginile redate sunt extrem de vii. Îmbinând calitatea imaginilor cu dimensiunile peste medie ale ecranului, laptopul oferă o experiență de vizionare excelentă pentru orice tip de conținut.

La nivel tehnic, device-ul demonstrează că poate concura ușor cu un sistem desktop. Astfel, acesta este dotat cu un procesor Intel Core i5 cu o putere de 1.7 GHz. Prin intermediul tehnologiei Turbo Boost 2, nucleele procesorului pot fi activate astfel încât să distribuie o putere mai mare atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Procesorul poate atinge, în acest caz, o frecvență de 2.7 Ghz. Laptopul beneficiază de o memorie  RAM DDR3 de 4 GB, cu o capacitate de extindere până la 16 GB. Pentru a completa dotările tehnice performante, laptopul a mai fost echipat cu o placă video dedicată AMD Radeon R7 M260. Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1TB.

În ceea ce privește dotările multimedia, laptopul beneficiază de difuzoare ONKYO certificate pentru calitate, iar sunetul este asigurat de tehnologia DTS Sound. Laptopul mai beneficiază de o cameră web HD cu microfon integrat.  De asemeni dispune și de o unitate DVD RW și un cititor de carduri SD.

La nivelul  conectivității, Toshiba Satellite L70-B-10M beneficiază de 2 port-uri USB 3.0, 2 port-uri USB 2.0 și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul este dotat și cu tehnologie Bluetooth 4.0. Are o baterie Li-ion cu 6 celule, oferind astfel o autonomie de lucru de până la 6 ore, suficient încât să nu ai tot timpul grija încărcătorului. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 instalat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • diagonala de 17,3 inch,
  • rezoluția de 1600 x 900,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite L70-B-10M este un model elegant, foarte bine echipat, ce se va dovedi un adevărat sprijin pentru începerea unei afaceri.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.