Toshiba Satellite L50-C-1RZ – o nouă inovație tehnologică în materie de notebook-uri

Laptop-urile au început să câștige teren în fața PC-urilor și calculatoarelor datorită mobilității și flexibilității lor, tot mai multe persoane optând în ultimii ani pentru un astfel de dispozitiv, iar magazinele de electronice s-au orientat și oferă constant o paletă largă de oferte și de modele pentru satisfacerea principalelor nevoi ale utilizatorilor. Un model interesant, despre care discutăm astăzi este și Toshiba Satellite L50-C-1RZ. Vine echipat corespunzător pentru a-ți ușura viața și pentru a-ți simplifica munca. Are un preț de aproximativ 1999 lei(verifică preț actualizat) și oferă un raport calitate-preț excelent.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Aspectul său este unul elegant, modern și atrăgător, cu o carcasă din plastic, culoarea predominantă este roșu închis în combinație cu negru. Tastatura chiclet este și ea prezentă, reducând erorile de scriere. Modelul dispune și de tastatură numerică și are o greutate de numai 2,2 kg, ceea ce înseamnă că nu îți va fi deloc greu să îl trasporți, fie că vorbim de o distanță mică, fie că vorbim de călătorii lungi.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-C-1RZ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă ai nevoie de un spațiu de stocare mare pentru filme, muzică, programe sau jocuri, atunci acest model dispune de un hard-disk de 500 GB, cu o viteză de 5400 rpm, iar rapiditatea dispozitivului este dată de cei 4 GB RAM DDR3 pe care îi deține, cu posibilitatea unui upgrade de până la 16 GB memorie maximă și cu o frecvență de 1600 MHz. Procesorul este un model Intel Core i3, Haswell, și face parte din penultima generație de procesoare lansate de Intel, tactat la o frecvență de 1,7 GHz.

Diagonala display-ului marca este de cea standard, de 15.6 inch, cu o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, iar placa video integrată este un model Intel HD Graphics, model 4400, aspect ce recomandă utilizarea laptopului pentru sarcinile office de zi cu zi, nu și pentru gaming.

Bateria este model Li Ion cu 4 celule asigură o autonomie de lucru de până la 7 ore. Pe partea de conectivitate, laptopul vine echipat cu: un port HDMI, o ieșire audio, un port RJ-45, două porturi USB 3.0 și un port USB 2.0 și Bluetooth.

Pe partea de sonorizare, laptopul vine echipat cu un sistem Onkyo, cu difuzoare integrate, ce îți asigură un sunet destul de puternic și profund.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Preţ bun
  • Autonomie bună
  • USB 3.0

Contra:

  • Rezoluția nu este Full HD
  • HDD de 500 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 7.9
Performanțe - 7.7

8

O alegere inspirată

Toshiba Satellite L50-C-1RZ este un laptop cu un design vesel, atractiv, potrivit pentru activitățile de zi cu zi mai puțin solicitante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.