Toshiba Satellite L50-C-158 – laptopul captivant

Toshiba Satellite L50-C-158 este un laptop care beneficiază de dotări de top atât la nivel tehnic, cât și la nivelul designului, reușind să “ia ochii” încă de la prima vedere. Menținând și un preț bun, laptopul reușește să rămână atractiv până la capăt. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3649 lei (verifică preț actualizat), un preț bun, având în vedere configurația.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Acesta are înainte de toate un design foarte simplu și în același timp elegant, care se remarcă în primul rând prin faptul că este disponibil pe alb. Laptopurile albe se bucură de avantajul de a fi destul de rare, așa că un asemenea model te va face cu siguranță remarcat. Carcasa are un finisaj lucios ținut însă sub control, departe de un aspect ieftin sau de kitsch. Dimpotrivă, contrucția slim și liniile fine oferă o eleganță superioară. În  ciuda faptului că este slim, modelul are un sistem de ventilare destul de mare. Tastatura este alcătuită dintr-o singură bucată și este foarte compactă, tastele fiind apropiate și plate, iar touchpad-ul este generos și are un control multitouch eficient. Laptopul măsoară 380 x 23.5 x 260 mm și are o greutate de 2.2 kg, fiind foarte ușor.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-C-158

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, fiind unul standard.  Imaginile au o calitate bună, fără a fi însă de remarcat în fața competiției.

La nivelul performanțelor tehnice lucrurile stau mai mult decât bine, modelul fiind dotat cu un procesor Intel Core i7 cu o putere de 2.4 GHz și boost până la 3 GHz, o memorie RAM de 4 GB cu o capacitate de extindere până la 16 GB printr-un slot suplimentar și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 930M. Laptopul este astfel potrivit pentru orice activitate, de la cele standard și până la cele ceva mai solicitante, precum prelucrarea grafică sau gaming-ul.

Desigur, modelul nu este dedicat gaming-ului, așa că dacă urmărești un laptop special pentru această activitate te poți îndrepta spre unul mai performant sau să încerci extinderea unor componente. Capacitatea de stocare a laptopului este de 1 TB, stocarea făcându-se, în mod clasic, doar pe HDD.

La nivelul dotărilor multimedia, laptopul dispune de un sunet de calitate HD care are la bază difuzoare Onkyo și tehnologia DTS Sound, o cameră web HD pentru apeluri pe Skype, un cititor de carduri și o unitate DVD-RW.

Referitor la autonomie, laptopul este prevăzut cu o baterie Li-ion cu 4 celule care oferă o autonomie de lucru de până la 6 ore.

Modelul este un laptop potrivit pentru a înlocui un sistem desktop, beneficiind de dotări avansate care pot fi chiar și extinse, astfel încât performanța să fie mai mare. Modelul are un preț bun pentru dotările de care beneficiază, reușind să păstreze un raport echilibrat și în această privință.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design pe alb, cu profil slim
  • performanță echilibrată, cu dotări ce pot fi extinse
  • sunet de calitate superioară
  • autonomie bună

Contra:

  • stocarea se face doar pe HDD, nu și SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Conectivitate - 9.1
Performanțe - 9.4

9.2

O alegere puternică

Toshiba Satellite L50-C-158 este un laptop extrem de puternic, ce va face față fără probleme chiar și activităților foarte solicitante.

Vezi detalii
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.