Toshiba Satellite L50-C-154 – laptopul Intel Core i5 cu design aparte

Seria de laptopuri albe a celor de la Toshiba reprezintă o adevărată atracție, fiind printre puținele dedicate acestei culori de pe piață. Alegerea unui astfel de design a reprezentat un risc ce s-a dovedit a fi câștigător pentru japonezi, aceștia reușind să facă modelele ușor de remarcat în fața valului de carcase clasice pe negru sau argintiu. Toshiba Satellite L50-C-154 este unul dintre modelele colorate ale producătorului, disponibil la un preț accesibil, ceea ce îl face cu atât mai atractiv. Are un preț de aproximativ 3199 lei(verifică preț actualizatși este un laptop care se remarcă în primul rând printr-un design aparte, disponibil pe o culoare mai rar întâlnită. Apoi, modelul se descurcă foarte bine în sarcinile cotidiene, dar și atunci când vine vorba de o grafică ceva mai solicitantă. Per ansamblu laptopul este unul atractiv, fiind potrivit chiar și pentru a înlocui un sistem desktop.

Carcasa este complet albă și are suprafața prevăzută cu un model fin. Marginile sunt ușor rotunjite, ceea ce continuă aspectul pur. Tastatura este și ea albă, așa că aspectul imaculat este complet. Tastele sunt plate și apropiate, fiind foarte utile pentru un scris rapid, iar la baza tastelor clickpad-ul este foarte generos. Laptopul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și o greutate de doar 2.2 kg, fiind ușor și ultra portabil. Se remarcă profilul slim îmbunătățit, mai subțire decât în cazul seriilor anterioare.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-C-154

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are diagonala de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, imaginile având o calitate standard. La nivelul performanței se remarcă procesorul Intel Core i5 ce oferă o viteză foarte bună de lucru în orice activitate și distribuie puterea în funcție de cerințele fiecăreia în parte, astfel încât randamentul să fie optimizat, iar sistemul de operare să nu fie suprasolicitat. Procesorul are o frecvență de 2.2 GHz și poate face boost până la 2.7 GHz. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 8 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 930M de 2 GB. Performanța este foarte bună, modelul descurcându-se cu brio în toate sarcinile de zi cu zi.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1 TB, existând suficient de mult spațiu pentru tot conținutul.

La nivelul dotărilor media vei găsi un sistem audio dotat cu difuzoare ONKYO. Sunetul este procesat folosind tehnologia DTS Sound și este foarte calitativ. Modelul mai beneficiază de o cameră web HD și un cititor de carduri care suportă numeroase formate, dar din păcate nu este disponibil niciun tip de unitate optică.

Autonomia este susținută de o baterie Li-ion cu 4 celule și ajunge până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i5,
  • memorie RAM de 8 GB,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Conectivitate - 8.9
Performanțe - 8.6

8.9

O alegere inspirată

Toshiba Satellite L50-C-154 este un laptop cu un design inedit, ce se bucură de o configurație puternică, ce s va descurca chiar și pentru un gaming ocazional.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.